2025 111. kitabı
#illüzyon #ceydaceylankortak #hikaye #öykü . . Kitabın üzerinde de yazdığı üzere gerçek yaşamdan kurmaca psikolojik öyküler ve analizlerini okuyoruz. Kitapta toplamda on altı öykümüz var ve her öykünün sonunda yazarımızın psikolojik analizi ile birlikte açıklamaları mevcut. . Şimdi beni bilirsiniz kişisel gelişim severim ,psikolojik kitap okumayı severim,kendimde terapi aldım o yüzden daha yakından ilgilenirim falan ama öyküleri okuduğumda ve özellikle yazarın analizlerini okuduğumda aslında ne kadarda yetersiz kaldığımı anladım ki bu çok normal psikoloji eğitimi almadım ama yine de bir iki terim öğrenince kendimizi daha yakın hissederiz daha bilir kişi olduğumuzu düşünürüz ya değilmiş. Anlatılan hikayelerin asıl kaynağını asla anlayamadım önyargılı yaklaştım ki yazarımız bununda nedenlerini çok güzel ifade etmiş. Be her öykü sonunda neler var yahu demekten kendimi alamadım. Çok içe dokunan hikayeler,kısa ama şok edecek,yeni psikolojik nedeler ve daha da fazlası bu kitapta. . Asla anlaşılmayan terimlerin olmaması,yalın içimizden hikayelerle okura farkındalık kazandıracak,psikolojinin ne kadar çeşitli olduğunu gösteren çok iyi öyküler,ben severek okudum ve türü sevenlere gönülden tavsiye ediyorum.
İllüzyonCeyda Ceylan Kortak · Mona Kitap · 202510 okunma