Bilgilendirme
Sevgili okur arkadaşlarım biliyorsunuz ki yakın zamanda Livaneli'nin Bekle Beni adlı kitabını okumaya başladım kitap daha bitmedi ama yarısına kadar geldim ve bir şey farkettim bunu size açıklamak isterim . Şöyle ki Livaneli'nin Sevdalım Hayat adlı kitabını okuduysanız eğer aynı olduklarını fark edeceksinizdir . Sevdalım Hayat kitabında Selim Zülfü Livaneli Leyla ise Ülker hanım ve o kitapta da tamamen aynı konular işleniyor . Anlamadığım yazar neden farklı isimler kullanıp aynı olayların olduğu kitabın muadilini çıkarmış ? Ve bu ne kadar doğru ? Kitabı ilk okuduğumda her defasında ben bunu okudum ama diyip durdum . Size tavsiyem Sevdalım Hayat kitabını okuduysanız bu kitabı okumayın hem zamanınız hem de paranız israf olmasın teşekkürler keyifli okumalar :)
1 +1'leme
8,5bin Gösterim
Benimde sıradaki kitabımın bekle beni olması😂
Önceki 18 yanıtı göster
Ahmet Yusuf İcik
Ahmet Yusuf İcik
Ahmet ikisinden birini okuduysan yeterli bence 😂
3 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Yazar belliki Alzheimer hastalığına tutulmuş olmasın 🤔
Önceki 4 yanıtı göster
єѕяα ོ
єѕяα ོ
bence daha çok paraya sıkışmış gibi yoksa bu kadar elelacele üstün körü bir kitap yazmazdi 😂😂👍
Bu yorum görüntülenemiyor
Ben her iki kitabıda okumadım ama Bekle beni kitabını okumalara eklemiştim benim için bir sıkıntı olmaz , birde bu zamana kadar Zülfü Livaneli'nin hiç bir kıtabını okumamanın utancını yaşıyorum şuan 😊
Önceki 2 yanıtı göster
⛧•༶Gülten
⛧•༶Gülten
şu an yorumsuz kaldım sinirliyim yazara 😂👍
Beni kurtardın aferin :D
☺️👍