2025 202. kitabı
Okunma: 08 Kasım 2025 20:45
Jodi Ellen Malpas benim için vazgeçilmez yazarlarımdan kadının anlatımı akışı ana karakterleri aşkların derinliği seksin anlatımı hepsi kusursuz benim açımdan . This Man serisi kim sever kim sevmez pek umurum değil ama taptığım seridir Jesse Ward beni benden alan deli bir karakterdir mesela . Kitap Aralık ayı boyunca gün gün anlatımla ilerliyor ve güzel bir fikir olmuş .Camryn 37 yaşında şirketlerin harcamalarını planlayan işinde çalışan güzel bir hatun . Kadın korkunç bir karanlıkta yaşıyor ruhen neredeyse ölü gibi ve boşanmak üzere . İşten sonra sık sık gittiği barda 39 yaşında gözlere ziyafet yakışıklılıkta arkadaşımız Dec ile karşılaşıyor yazar o kadar şahane yazıyor ki kısacık diyaloglarda geçen anlatımla bile size ikilinin anında olan bağını hissettiriyor . Bu ikilinin devam eden karşılaşmaları yakınlığa dönüyor adamında dört sene önce ortadan kaybolan karısı var . Bu ikilinin arasında oluşan şahane aşkı adamın muhteşemliğini (ki her açıdan) tarif edemiyorum . Zaten yazarın erkek karakterleri her daim insanı kendinden geçiriyor bence . The Brit mesela okurken kafayı yemiştim dehşetti yine zaten kadının kötü kitabı yok hepsi ayrı mücevherler sanki :D Kitapla ilgili destan uzunluğunda inceleme yazabilirim ama çok şeyi anlatmış olurum . O yüzden bu kadar kısa tutuyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum üzücü ama yeniden yaşama dönme umut aşkın en güzelini okumak için ideal diyorum :D İkincil karakterleri Bay Percival, Albi ve April'ı çok sevdim. Kitapta o kadar çok güzel kısım ve an var ki insan okurken yazara hayran kalıyor .
Every Silent LieJodi Ellen Malpas · Jodi Ellen Malpas Ltd · 010 okunma