2025 138. kitabı
Merhabalarr •⁠ᴗ⁠• TT'ta editini görüp okuduğum Yaktığımız şeyler'in yorumuyla geldimm. Avery ve Kane bir partide tanışıp birbirlerini görür görmez etkileniyorlar ve geceyi birlikte geçiyorlar. Biraz spoili bir yorum olacak. Spoi yemek istemeyenler geçebilir:)) Tanışma şekillerini ve Kane'nın özgüvenini, hafif serseri hallerini sevdim. Avery tam bir buz kraliçesiyken Kane tam tersiydi. İkisini okurken başta eğlendim ama bir yerden sonra kitap benim için tamamen tıkandı maalesef. Yazar kitapta o kadar çok konudan konuya atlamış ki bir anda tanışıyorlar bir anda sevgili oluyorlar sonra başka olaylar oluyor daha onu sindiremeden başka bir olaya geçiyoruz ve hepsi o kadar geçiştirilmiş ki kendimi kitabın içinde asla hissedemedim. Kane'nın tutuklanma sebebi bana göre saçmaydı djeijdhdjd Hadi hikaye için bunu yaptın bari içerideki anılarla ilgili bir şey verseydin. Kane çıktıktan sonra zorlandığını söylüyor ama içeride ne yaşadığını asla okumuyoruz. Avery'nin Brax'ım nasıl biri olduğunu anladığı halde yine ona inanıp Kane için çabalamayı bırakması saçmaydı. Avery'nin aşkını, sevgisini asla hissedemedimm. Kane çıktıktan sonra ise yaşanan şeyleri o kadar yüzeysel yazmıştı ki yazar doğru düzgün bir yüzleşme bile okuyamadık. Hapishaneyi, ayrılıklarını doğru düzgün yazamayan yazarın tam 100 sayfa hamilelik ve Avery'nin yaşadığı hamilelik zorluğunu yazması da beni sıktı açıkçası. Ben ikisinin ilişkisini okumak istiyorum anne-baba olmalarının ikisinde yaratığı zorluğu değil. Kane hapishanede yaşadığı şeyleri okumak isterdim. Kitabın işleniş şeklini olay örgüsünü hiç sevemedim. Tavsiye edebileceğim bir kitapta değil açıkçası. Siz yine de okumak isterseniz beklentinizi düşük tutun ♡♡
Yaktığımız ŞeylerAnne Malcom · Koronis Yayınları · 202573 okunma
Listemdeydi şimdi :/ çıkartayım mı?
Monalreading
Tugce D.Tugce D. Pdfsi siteye düşmüştü pdf okuyabiliyorsan direkt oradan oku bence. Beğenenleri de var ama bana hitap etmedi:/