Aslında 3.5 ama 4'e tamamlamak istemedim açıkçası -_-
Ki bu puanı da Adem ve Şirin çiftine verdim. O kadar sevimli ve komiklerdi ki. Benim minnoş aşk böceklerim... Keşke bu ikiliye ait bir kitap olsaydı. Okumalara doymazdım valla. Çok sevdim ikisini♡
Ben yazarın ilk Biz kitabını okudum. O yüzden de beklentilerim çok yükselmişti. Fakat bu kitabı... Tam bir hayal kırıklığı oldu.
Beni lise yıllarımdaki 'zoraki bad boy' temalı Watpatt zamanlarıma götürdü. Hani kötü adam ama bak ne kadar da masum davranıyor misali.
Ay yedik biz de :D
Ki kitabın sonlarında gercekleşen olaydan bahsetmiyorum bile. Gözüm görmesin seni Deryal. Boyu posu devrilesice. Erkek karakter olarak tam bir hayal kırıklığısın. Uzak dur benden. Seni beynimden silmek istiyorum, senin neyini övmüşler anlamadım. Sövme tuşunu açık tuttuğumu varsayın.
Neyse çok da spoiler olmasın.
Bir de Burcu var tabi.
Sürekli Deryal bakış açısıyla okuduğumuz için Burcu'yu tam tanıyamadım açıkçası. Yani bir iki bölüm anca Burcu tarafından baktık olaylara, o kısımlar da gizem içeriyordu. Kısacası çözemedim seni kızım. Zaten yaşın küçüktü, bir de saf olunca ekstra saçma sapan bir karakter olmuşsun. Daha güçlü yazılabilirdin. Ama yazarımız kızın psikolojisinin içinden geçmek istemiş belli.
Kısacası beğenmedim.
Fakat bu demek değil ki yazardan vazgeçtim. Hayır kitaplarını okumaya devam edeceğim.
Zaten ilk kitabıymış benim nezdimde nazar boncuğu diyelim.