2025 23. kitabı
Okunma: 25 Ağustos 2025 00:00
neokudum #novellaneokuyor #hediye UZUVLARIN DİLİ @amorfkitap Ezgi Özcan Öncelikle merhabalar arkadaşlar . Eserimiz gerçekten benim farklı ve güzel bulduğum kapak tasarımıyla aynı zamanda üstündeki o kapaktaki yazan yazısıyla benim dikkatimi çeken bir eser. Aynen kapak yazısını da şöyle diyor ; Zevkin acının ve aktivizmi destansı bir öyküsü. Şimdi bu eserimiz iki farklı kadın karakterimizi okuyoruz . İki farklı kadın karakterimizden bir tanesi uzuv bir diğeri ise uzuv iki olarak geçiyor. Karakterimizden bir tanesi kırgın bir evlilik yapıyor bir diğeri ise trajik bir ilişkiden geçiyor ve bu iki karakterimiz de kendilerini bulmak için çıktıkları bir yol var yaşadıkları işte geçmiş travmaları seçimleri gibi gibi bir çok hayat deneyimini barındıran bir hikaye . Ve bu iki karakterimiz 30 yıl sonra bir Yayınevi’ne yollarını kesişmesi ile görüyoruz biz. Aslında baktığımızda her iki karakterin de birbirinden çok uzak bir hikayesi varmış gibi gözükse de bir bakıma çok paralel bir hayat hikayeleri de var diyebiliriz ve her ikisinin de kendilerine ait çıkarımlar oluyor ve bu çıkarımlar çok güzel bir şekilde bizlere aktarılmış . 1980 lerde yaşanan bu hikaye dostluğun görünmez bağlar Neşe’nin aynı zamanda yepyeni farklı öngörülerle bizi keşfeden bir eser. Sizin de merak ettiğiniz bir eser ise Yorumlarda buluşalım #kitapyorumu #kitapcumhuriyetimileokuyoruz #uzuvlarındili #dylinhardcastle #amorfkitap
Uzuvların DiliDylin Hardcastle · Amorf Kitap · 202424 okunma