2025 26. kitabı
Okunma: 10 Eylül 2025 00:00
neokudum #novellaneokuyor #pr #hediye @nemesiskitap @beldaozturk KÖY YERİNDE CİNAYET “Bu bir kedi fare oyunuysa,kim kedi kim fare ?” Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Bugün sizlere gerçekten klasik bir polisiye romandan beklediğimiz o gizem ve gerilimin yanı sıra belki yüzünüzde biraz tebessüm oluşturabilen bazen de bizi böyle bir kahkaha attıran aynı zamanda bir tık da içine romantizm ekleyen bir kitapla karşı karşıyasınız. O zaman hemen kitabımızın yorumuna geçelim derim . Şimdi kitabımızın başlangıcında aslında bir köyümüz var dünyanın herhangi bir yerinde görebileceğimiz bir köy gibi düşünün siz bunu turistik verimi topraklara sahip ve içerisindeki insanlar da gerçekten çok farklı karakterde farklı yapıda insanlar . Ve köye bir gün bir jandarma Komutanı atanıyor Pars komutan. Bütün köy ahalisi onun heyecanına gelmesini bekliyor gerçekten sadece köydeki insanları geçin kedisinden köpeğine ağacından kuşuna herkes gerçekten bu kişinin buraya ayak basmasına o kadar çok heyecanlı diyebilirim. Lakin son günlerin en heyecanlı olayı buyken bir anda köy tarihinin ilk cinayeti işleniyor. Sonrasında tabii ki de olaylar akıp gidiyor. Köyün muhtarı bir odunla can vermiştir. Belki de bu olay sonucu bütün köy halkı tek tek sorguya çekiliyor. Pars komutanın bu köye atanması ile birlikte köye başka gelenler de var. Bunlar da bu köy için köye golf sahası ve otel dikmek isteyen bir grup işletme sahibi ve bir avukat hanım. gelin görün ki her bir karakter gerçekten kendi içerisinde farklı kulvara sahip . Köyün yarısından fazlasına sahip bir abi kardeş var . Köyde kendini yetiştirmiş bir çok dil bilen bir adam var . Piyanist bir abimiz var Yani anlayacağınız var da var ve tabii ki bu cinayeti çözmekte bu eserde saklı. Okurken gerçekten de akıp giden bir eser. aynen şöyle yaşa dursun bir de işin içine aşk giriyor arkadaşlar tam tadından yenmiyor Yani anlayacağın sadece klasik bir polisiye roman aramıyorsanız doğru yerdesiniz . #nemesisyayınları #köyyerindecinayet #polisiyeroman #kitapönerisi #bookstagram #books
Köy Yerinde CinayetBelda Öztürk · Nemesis Kitap · 202518 okunma