2025 46. kitabı
#neokudum #novellaneokuyor @nemesiskitap @murattavliofficial #pr #hediye #öneri MUCİZELER KENDİNİ SEVMEKLE BAŞLAR Size bir terapi seansı sunduğunu söylesem bu kitabın inanır mısınız ? Evet yanlış duymadınız , biz de tercüman olan kendimizi affetmeyi başkalarını affetmeyi ve aynı zamanda kendimizi sevmemizin nedenle bizi rahatlattığını anlatan güzel bir eser aslında bu kitap. Ben de çok kırgınlıklarımız , üzüldüklerimiz, yaşanmışlıklarız var öyle değil mi? Ancak bunların arasında en önemli olan şey ne biliyor musunuz? Aslında affetmenin en çok affedene iyi geldiği . Eser genel anlamında tam olarak bu cümlenin var olma hali diyebiliriz. Ben yazarın ilk kez bu eserini okuyorum. Kalemi ile yeni tanıştım bununla birlikte toplamda on eseri bulunan bir yazar aslında kendisi aynı zamanda bir oyuncu. Gerçekten samimi ve içten bir anlatımla bize sunmuş bu kitabı yer yer verdiği anektotlar aynı zamanda kendimizden bulduğumuz bazı hatıralar da saklı bu eserde. Kendimizi telkin etmek kendimizin yaşadıklarımızın aslında bizi nedenli sonuçlara götüreceğini ama bunun için öncelikle ne yapmamız gerektiğini bize çok güzel bir şekilde anlatan bir eser. Affetmek , hafiflemek ve anlamak adına umarım güzel bir yol buluruz kendimize . Çünkü; Mucizeler kendini sevmekle başlıyor yazarımımızın kalemine sağlık. Severek okuduğum bir kalemde içten ve samimi. Ara ara karıştırırım sanırım bu kitabı. Çünkü her insan kendi iç dünyasına yolculuk etmeye ve kendini keşfetmek istiyor. Çünkü yaşanmışlıklar hikâyeler onların içerisindeki süzülen o bilgiler o kadar çok güzel eşsiz mucizelere tanıklık ediyor ki. Siz de merak ediyorsanız bu esere davetlisiniz #murattavlı #muci̇zelerkendi̇ni̇sevmeklebaşlar #nemesisyayınları #kişiselgekişim #kişiselgelişimkitapları #bookstagram #kitapönerisi #kitapyorumu #tavsiye
Mucizeler Kendini Sevmekle BaşlarMurat Tavlı · Nemesis Kitap · 202559 okunma