KOPUK BAĞLAR KİTAP İNCELEMESİ
2025 2. kitabı
Okunma: 08 Kasım 2025 01:31
12. sınıfın ortasında geçen sene almıştım sanırım meraklanıp. İzleyerek sevdiğim youtuberlardan biri önermişti videosu içerisinde, bende meraklanıp almıştım YKSnin sonrasında. Birkaç gün önce de hazır üniversiteye başlayalı neredeyse 2 ay olmuşken kitap okumak istedi canım ve yurda getirdiğim kitaplar arasında ilk ona gitti elim. Uzun lafı kısası kitabı okudum. Kitap akıcıydı ve bizi direkt hikâyenin içine bırakıyordu. Öyle ki 1 günde bitti neredeyse. Fazlasıyla sardı anlayacağınız. Karakterleri sevdim. Derinlikleri karakterleri okumak iyi hissettiriyor. Ana karakterimiz Oleander da geçmişi hakkında gizler olan bir karakter bu yüzden bizi iyice çekiyor kendini. Sadece bazen bağ olayından dolayı olsa gerek çok çocukça davranıyordu ama yine de çok neden böyle davranıyor diye sorguladığım oldu. 19 yaşında olması da ayrı bir konu zaten. Neyse, karakterlerin kendilerine has özellikleri, hikâyenin anlatış biçimini falan düşünürsek kitap gerçekten iyiydi. Favori Bağ karakterim konusunda gidip geldim ama sanırım ilk kitapta favorim Gryphon. Kitap kesinlikle bir reading slump kurstarıcısı diyebilirim. Okuyup bitirdiğimden beri ikinci kitap elimde olmadığı için yerimde duramadım ve 2. ve 3. kitabı harçlığımı bitirmek uğruna satın aldım. Gelmelerini bekliyorum kitaplığımda yer edinmeleri için. Tabi dayanamayıp kitapları PDF üzerinden okudum ama olsun. 4. kitabada Türkçe PDF bulamayıp ingilizce bir şekilde bakındım. Yazarın anlatım dilini ve kitabın akışı güzeldi. Sanırım favori serilerimden biri olacak. Şimdi gidip 2. ve 3. kitap içinde inceleme yazacağım hatırladığım kadarıyla. Görüşürüz. Kopuk Bağlar J. Bree Kitabı
Kopuk BağlarJ. Bree · Olimpos Yayınları · 2024823 okunma