KURAL DIŞI ÇALIŞMALAR
Sende mi Selami Şahin abi!!! Biraz önce bu sanat hırsızlığını öğrendim ve çok üzüldüm. Çok değer verdiğim bir insandın hatta Rahmetli Kayahan AÇAR " " Bir aşk hikayesi " şarkısının melodisini sevgili Selami Şahin"den araklamıştı ve hakkını aramaya kalktı TRT de Selami Şahin abiye canlı porogram yaptırdılar o gündür bu gündür susuyor. Bu Ak P oluşumu biz yeni nesil sanatçıların başına çok işler açtı bu da bitecek inşaAllah önemli olan ders alıp gelişmiş ülkelerde ki kaliteyi artırmak. Çok kaliteli hocaların gözetiminde müzik eğitimi alan aynı zamanda Maltepe iletişim mezunu sevgili Suat SUNA Akşam gazetesinde ki makalelerinde bu konulara detayıyla girmişti her hafta alıp arşivledim. Derken İnternet yaygınlaştı iki bin yıllarının başı Sevgili Suat SUNA ya mail göndereyim dedim; evin bir oğlu oldugum içın bu tür şeylerden uzak tutmaya çalıştı babam o yüzden yüze yüze görüşme imkanım olmadı sevgili Suat SUNA ile. İlk mail iletimi sevgili Suat SUNA'ya attım. Neyse her mail attığımda otomatik ileti geliyordu " Sevgili dostum en uygun zamanım da cevap vermeye çalışacağım " Sevgili Suat SUNA'ya mektup formatlı iletilerimden sonra bu mesajı hep tekrarlandı. "SU DAMLASI" albümü çıktı otomatik iletiler kesildi Rahmetli Kayahan AÇAR ile araları harika düzelmişti 7 yıldan sonra "o lelli" şarkı sözünü Suat SUNA'ya yamadı. Şair Gökhan ER"den mektuplar geliyordu o biçim tutuşmuştu Rahmetli Kayahan AÇAR. Artık internet vardı iletişime geçirmişti Şair Gökhan ER. Rahmetli Kayahan AÇAR sevgili Suat SUNA'nın "olelli" şarkısına arka fon vokalliği yaptı anlayana bu önemli bir durum teslimiyet bir mana da .. Dostluk yerine para güç kazanmıştı. 7 yıl neredeydin diye adama sorarlar ve Kayahan AÇAR adam olsaydı Şair Gökhan ER ile kaynaştırırdı belli ki çok büyuk rant vardı attı önüne kemiği benden uzak tuttu Sevgili gönüldeşim Suat SUNA'YI ., Bunlar bilinsin ibret alınsın sevgi ayrı amma Adalet her şeyin üstünde benim derdim para değil ki kurallarına göre yapılmalıydı. Anadolu Üniversitesinde öğrenciyken 2003 yılında okul mail adresinden de Sevgilı Suat SUNA'ya mektup formatında iletiler gönderiyordum. işte o yıllar Anadolu Üniversitesinden adresime Rektör imzalı resmi mektup aldım hala saklıyorum arşivimde. "Okul mail adresimizi kullandığınız içın teşekkür ederiz." Bir rektör neden böyle bir mektup göndersin bana okul mail adresini kullanmak büyük mesele mi yani. Mesele sevgili Suat SUNA'ya gönderdiğim maillerin içeriği gerçekten çok içten sevgi dolu ve dualarla yazılan mektup formatında iletiler. Kayahan AÇAR & Ahmet Selçuk ilkan bizim kaynaşmamız içın kılını kıpırdatmadı çünkü çok büyük rant vardı. Türkıye de sanat böyle işte bunlar gündeme gelmeli ki hatalar düzeltilmeli. Farklı dünya görüşünde ki donanımlı iki gencin bir araya gelmesi ülkemize ve dünyamıza çok büyuk kazanç olurdu. Baltaladılar acımasız ormancılar. İler ki zamanlarda umduğumuzdan daha büyuk değer kazanacak inşaAllah çünkü emek kutsaldır zayi olmaz. Not: iletişim mezunu Allah'tan yoksa ne yapardık; bir kardeşim ve dostum var Suat ile bize çok özendi bende onu kırmadım 9 yılda ona mektup yazdım. Masaüstüm de dolaşan biri yakaladım; olsun dostum hiç önemli değil bir gün bu Ak P oluşumu dağılacak işte ben o zaman görecem seni açılan bütün kapılar yüzüne kapanacak. Neyse Yabancı değiliz helal olsun sevdiği için değer verdiği içın iyi niyetli anahtar deliğinden izleme durumu. Sevgi va saygılarımla ●Kapalı iletişim çok yaygın ülkemizde Felsefe güçlenirse açık iletişim gündemimize girer ve çok harika olur.● Gökhan ER Araştırmacı & Şair I Kasım 2025 I