2025 143. kitabı
Hoş, komik ve çerezlik bir kitaptı. Ayılıp bayılmadım. Ama okuduğuma da pişman değilim. Karakterler öyle yazılmış ki sanırsınız 30lu yaşlar değil de 20li yaşların başındaki ergenlikten yeni çıkma gençler. Üniversite dönemi gibi hissettirdi. Kızın bazı tavırlarına da rahatsız oldum. Ablacım daha neyi uzatıyorsun, renk menk ne anlatıyorsun diye tokatlamak istedim. 45dk da biraz abartı geldi okursanız anlarsınız djdmfkdg ayrıca erkek adam bir yerlerine sahip çıkmalı be oğlum tövbest yani yeter da fantezi diye diye bitirdiniz kendinizi. Gelelim konuya arada spoi içerebilir gerçi çok tahmin edilebilir bir kitap bence hiçbir şey spoiler sayılmaz ama siz bilirsiniz. Oğlumuz Bram çok zeki, başarılı, komik, çapkın, yatakta prof bir ceo. Kendi işinin patronu. Üniversiteden kankisi var Rath, kanki demek hafif kalır sanırsınız karı kocalar öyle yakınlar. Bunların üçüncüsü var İrlandalo Roark o da yakın ama ikisi kadar değil. Bizim Rathın bir kardeşi var Julia Westin. Kendisi içe kapanık, zeki, güzel bir hanım kızımız. Bir üniversite partisinde abisinin yanına gidiyor ve bizim Bram ilk görüşte bu kıza tutuluyor çünkü diğerlerinden çok farklı. O dönemde bir kere çıkma teklifi ediyor ama kız reddediyor. Sonra 10 yıl kadar geçiyor ve oğlumuz diyor ki artık bu kızı benim yapmalıyım,yeter o kadar milletle düştüm kalktım. Bunların bir etkinlikleri var üçü bahse giriyor zengin adam tripleri falan neyse Bram bilerek kaybediyor kiiii bahsin sonunda kaybeden bizim Julianın çöp çatanlık ajansına kaydolmak zorunda. Bunu kullanarak kıza yaklaşmayk ve gerçek benliğini göstermeyi hedefliyor. Çabaları güzeldi. Başta niyetini belli etmedi aşk arıyorum falan dedi sonra kızın buna ayarladığı randevudaki hanımefendi akıl verdi git itiraf et diye öyle itiraf etti. Kız baya nazlandı. Yok senin rengin kırmızı benimki mavi uyamayız diye.(kızın işi ilişkide insanlara test yapıp renkler vermek. Bu renklere göre eşleştiriyor. Bizim oğlanda testlerde sıkılıp salladı diye alakasız bir renk çıktı. Tabi kavgadan sonra gerçekten doldurunca ikisinin rengi sonsuz uyumlu çıkıyor) Ya sen adamla düştün kalktın yatak kırıyordunuz neredeyse o zaman demiyordun uyumsuzuz biz diye tövbest. Kitap boyunca Bramın çabalarını okuyoruz, adamın yapmadığı şebeklik kalmadı güya ceo ama bütün işleri bırakıp kızın peşinde koşturdu. Smut kısımlar ve dirtytalk olayı yoğundu bir ara. Adamın sürekli bir şeyleri cinselliğe bağlamaso beni güldürdü. Komik tepkileri vardı. Rath ikisini bastığında kız kardeşini uyardı kankimi üzersen kötü olur diye bu da iyiydi. Çokta anlatacak bir şey yok okuyun görüm millette ne adamlar var 45dk heyt be jdmföfflfl
The Secret to Dating Your Best Friend's SisterMeghan Quinn · Independently Published · 20183 okunma
Ya sema😂😂😂illede 45 diyorsun yani😂😂😂
Sema