Günaydın bugün size kalemini çok sevdiğim @payelll_ 'in @parolayayinlarin 'dan çıkan son kitabı #kalpsonunukendiseçer geldim.
Daha okumadan Oğuzhan'ın varlığını duydum ben dedim ki ben bu adama aşık olacağım ve sonuç belli arkadaşlar #kalpsonunukendiseçti o takıntılı hali, İstediğini elde etmeden vazgeçmeyen, kıskançlığı, sahiplenişi benim mest etti. Ruken Kara Türkiye'nin en başarılı kadın kadın Ceo'sudur. Eniştesi Rüzgar'dan aldı şirketi en üst seviyeye çıkartmıştır. 5 yıllık sevgilisi Kenan'la yurt dışı hayalleri kurarken ailesinden ayrılamayacağını anlar. Kenan'ın ise dünyayı onunla dolaşmak istemesi ,Özgür yaşamak istemesi hayallerinde çatışmaya neden olur.Ruken evlilik ,Geniş Aile hayali kurarken Kenan evliliğe kendini hazır hissetmen Ruken'le yurtdışında sevgili olarak yaşamayı ister.Canina susamış herhalde canım Karahan buna izin verir mi ? Zaten Ruken'in hamurunda da öyle bir şey yok ve dost kalmak için yollarını ayırırlar. Bu ayrılığın üstüne Ruken daha çok çalışır. Kendine isim edebilmek için Aşk acısını unutabilmek, hep bir üst basamağa tırmanıyor. Tabii Ruken acı çektikçe Karanhan, Kenan'a daha çok bilendi vermem dedi. Başka bir şey demedi kod mühendisi kızımız aynı zamanda Mit'e çalışmakta ve en iyi Teknolojik ürünleri üretmektedir. Ona yeni bir görev gelir bu sefer üretimi Ankara'da bir evde yapacaktır. Ve başka biriyle çalışacaktır ne zaman döneceği de belli değildir. Bu arada da Kenan yurt dışından döner kaybettiğini elde etmek ister .Oğuzhan'ın babası yıllar önce annesini aldatmıştır sevgilisiyle yurt dışına giderken uçak kazası geçirir ve okyanusun dibine gömülür burada şerefsiz demek istiyorum ama yazar ona öyle bir sonuç yazmış ki Şerefsiz dememe gerek kalmadı .Eline sağlık yazacığım annesi hayatının aşkının onu aldatmasına dayanamaz tüm malını yükünü satar. Oğuzhan'ı alır ve yurt dışına gider. Yıllar geçtikçe Oğuzhan üstün zekası ile devletine hizmet etmek ister. canım Ruken'le de bir projede bir araya gelirler. Ama öyle küçücük bir detay var ki bunu size söylemeyeceğim okurken kendiniz keşfedin istiyorum .Ikisi süresi belirli olmayan bir zaman diliminde birlikte bir kod yazıp füze yapacaklardır .Yahu canım yazarcığım ateşle barut bir eve bırakılır mı? Adam taş zaten ,Kız da çok güzel neyse diyorum. Oğuzhan az çok Rukeni biliyor da ama Ruken o hiç bilmiyordu.Kendilerine bir çalışmak programı hazırlarlar aynı zamanda kendileri için özel alanda yaratmak isterler. Çok iyi anlaştıklarını fark ederler .Yani çay kupaları bile aynı kahve içme tarzları aynı nasıl iyi anlaşmasınlar. Oğuzhan ,Rukeni'nin kendinisini bırakın Adını bile çok güzel bulur. Ve aşk'ın fitilini yakar. Gel gör ki Ruken Kenan da Kenan Oğuzhan Buna çıldırmasın mı canım çocuğum çıldırdı.Tabii ki ama tatlı tatlı da Ruken'e yol göstgerçekler ayrılmış dost kalmış ama yeniden birliktelik deneyecek eski bir sevgili nasıl olacak derseniz Şöyle ki Ruken'in Ablalarını vermekte hiç çekinmedi. Aferin evladım sana zaman bu aynı evin içinde Sizce duygular değişebilir mi neden değişmesin Tabii ki değişebilir ve değişti de zaten ama Söylenmemiş biliyorsunuz kendisine bir çekim yaptırdı bu da size spoi olsun senin sevgilin de bu resimlerini tüm ülkede görülmesine nasıl izin veriyor .Ben olsam yakardım dedi. Eğer izin veriyor ve yakmıyorsa O seni sevmiyordur deyip kafasında soru işaretleri oluşturdu. Kapak ile küçük bir detayda bahsedeceğim üstünde ki resim iki karakterimiz içinde çok önemli bir şeyi temsil ettiği gibi dikkatli bakarsanız ufak detayı göreceksiniz. Sonra neler oldu işte O kitapta okuyun arkadaşlar #tavsiye ediyorum işin içine ihanet girmeden Doyasıya bir aşk, sevgi ,Özlem ,birbirine saygı duymanın önemini sonuna kadar yaşayacağınız bu kitabı okuyun.