·456 syf.····Okunma: 08 Kasım 2025 00:00 Karanlık romantizm kitaplarını okumayı sevenlerin seslerini duyar gibiyim. Ve işte size bu türde yepyeni bir kurgu getirdim.
Komik diyaloğların, gözü kara karakterlerin, tutkulu anların, maskeli bir adamın ve onun buna yönelik videolarinin olduğu eğlenceli ve aksiyonlu bir kitap.
Gününün çoğunu tranva merkezinde açil hemşiresi olarak geçiren Aly'nin geri kalan zamanı tamamen kendisine aitti.
İşinin yoğunluğu, tanık oldukları, neler yaşadıklarını siviller çoğu zaman anlamasa da sık gidilen terapistler sayesinde bu durumu atlatıyordu.
Böyle zamanlardan sonra eve geldiğinde ise onu mutlu eden tek eğlencesi ya da takıntısı sosyal medyada karanlık ve e*otik videolar izlemekti.En sevdigi hesap ise "yüzü.mechul.adam" rumuzlu bir içerik ureticisiydi.Ve Aly kötü geçen bir nöbetten sonra kafasını dağıtmak için her videoyu tekrar tekrar izleyip yorum yapmadan duramıyordu.
En büyük fantesizi ise takip ettiği dövmeli ve maskeli adamla tanışmaktı.
Kitabın ilk yarısı karakterlerin tanışması ve bizim onları tanımamız, takip, tutku, aşk dolu olurken ikinci yarısı heyecanlı ve aksiyonlu bir yol almaya başladı.Biz Josh'un takipçi olduğunu sanıyoruz ama bence Aly ondan önce ona kafayı takmıştı.
Hayal ettiği şeylerin gerçeğe dönüşmesiyle hem korkuyu hemde ona bağlı heyecanı almaya başladı böylelikle Josh ve Aly daha çok görüşmeye başladılar.
Aslında iki yalnız ruh birbirlerini de buldu diyebiliriz.Ve ben Josh'a gerçekten bayıldım. Onun yalnızlığını, korkularını ve hayatına güneş gibi doğan Aly.
Bazı yerlerde Aly'nin onu koruması, önüne atlaması ve gözünü karartmasi çok güzeldi. Ve Fred..hikayenin yıldızı olabilir misin
Ve kitabın yarısında gelen ikinci bir takipçi hikayenin seyrini farkli bir yola sokuyor. Onun planları çok daha farklı. Ve bundan sonra hikayeye katılanlar, aksiyon, heyecan m*fya, planlar, aşk ve tutku dolu anlarla geçiyor...
Gerçekten bu türde beni doyuran, keyif aldıran ve karakterlerine aşık olduran bir kitap oldu.tavsiyemdi