Detaylı kitap ve karakter özetidir.
2025 7. kitabı
Okunma: 12 Mart 2025 00:46
Sienna, ikiz kız kardeşi Asya’nın başına gelenler nedeniyle suçluluk hissi taşıyor. Asya için ve aile adına, güçlü bir mafya figürü olan Drago ile evlenmeye ikna ediliyor. Bu evlilik sadece bir anlaşma ya da görev gibi başlıyor: Sienna’nın Drago’nun evine ve operasyonuna dair casusluk yapması gerekiyor. Ancak Drago ve Sienna arasında beklentilerin ötesinde duygular filizleniyor. Sienna görevini yapmaya çalışırken aşk ve sadakat kavramlarıyla yüzleşiyor; Drago da Sienna’ya karşı direnmeyi bilmiyor gibi görünüyor. Temalar: Güçlü karakterler ve toksik/düşmanlıkla başlayan ilişkiler. Aşkın beklenmedik şekilde gelişmesi, sadakat/ihanet arasında kalma. Mafya‑suç dünyası teması + romantik gerilim. 1) Sessiz Yalanlar (Neva Altaj) Bölüm 1–5: Başlangıç ve Evlenme Teklifi Sienna, ikiz kardeşi Asya’nın hayatını kurtarmak için mafya lideri Drago ile evlenmeye ikna edilir. Evlenme başlangıçta görev ve anlaşma temelli, duygusal bağ yok. Drago ve Sienna arasında ilk karşılaşmalarda gerilim ve çekim başlar. Bölüm 6–10: Yeni Hayat ve Casusluk Sienna, Drago’nun evine taşınır ve aile ile operasyonlar hakkında bilgi toplamaya başlar. Drago, Sienna’ya karşı koruyucu ama mesafeli tavırlar sergiler. Sienna’nın duyguları karışır; görev ve aşk arasında bocalar. Bölüm 11–15: Yakınlaşma ve Sırlar Drago ve Sienna, geçmişten gelen sırlarla ve tehditlerle yüzleşir. Birbirlerine karşı duygularını fark etmeye başlarlar; güven test edilir. Kitapta aksiyon ve gerilim sahneleri artar. Bölüm 16–20: Çatışma ve Duygusal Doruk Drago’nun düşmanları ortaya çıkar, Sienna tehlikeye girer. İkili aralarındaki bağları güçlendirir; duygusal doruk noktası oluşur. Bölüm 21–Son: Çözülme ve Mutlu Son Tehditler bertaraf edilir, görev ve aşk dengelenir. Sienna ve Drago ilişkilerini kabul eder; romantik sonla tamamlanır.
Sessiz YalanlarNeva Altaj · Artemis Yayınları · 2024953 okunma