2025 107. kitabı
Okunma: 12 Kasım 2025 04:29
Selamlarrrr Yazarın bütün kitaplarını okumuş biri olarak şu kitabın çıkmasını dört gözle bekleyenlerden biriydim ben. Bakın kalemini o kadar özlemişim ki okurken eriyip bittim. (Canım kadın ne de güzel yazıyor.) Ama bu kitapta benim fark ettiğim diğer kitaplarına nazaran olay örgüsü daha fazlaydı. Bakın smut da çok nadir Türk yazar severim ve Burcu Büyükyıldız bunun hakkını veren yazarlardan biri ama bu kitabında bence yine fark vardı. Özellikle diğer kitaplarında çiftler hemen bir ilişki yaşarken buradan bir ilişki okumadık. Genelde tahrik, çekim ve tutku hakimdi. (Of bayılıyorum bu kadının yazdığı çiftlerin çekimlerine ) Eeee gelelim konumuza. Hazır olun uzun bir yorum olacak Hazel Poyrazoğlu başını kendinin bile farkında olmadığı bir belaya sokar. Ve bu bela sonucu ailesine zarar verilmesi ile tehdit edilir. Bir yere kadar kendi çabasıyla gelse de artık işlerin ayarı kaçmıştır ve koruması olan kişiden birinin ismini duyar; Tekin Bozboran (üfff adam var ya 3 oda bir salon, nasıl bir heybeti var okurken kitaba yapıştım bir ara Allah'ım hele bir Lazca konuşuyor tövbe estağfurullah o nasıl seksilik ne ) Laz' ların kralı, mafya dünyasının en güçlü isimlerinden diyebiliriz kendisi için. Ve evet Hazel, Tekin' den yardım istemek durumunda kalır. Tekin de ona yardım edeceğinin sözünü verir. Kızımızın başı beladan kurtulmadığı için zorunlu yakınlık ve aynı evde yaşama durumları ortaya çıkar. (Kime göre neye göre zorunlu bu yakınlık Bozboran gayet memnun halinden ) Bu ikilinin her geçen dakika çekimleri daha da artar. Ayrıca çiftin en sevdiğim yanı sürekli didişip didişip birbirlerinde soluklanmaları oldu diyebilirim. Kitabın içinde resmen kaos üstüne kaos, gizem üstüne gizem var. Mesela Tekin' in Hazel' e olan düşkünlüğünü geçmişten olduğu bariz bellidir ama bu kitapta onu tam okuyamıyoruz. Ya da Hazel' in dedesi ne ayak adama bir uyuz oldum ki sormayın Misal Hazel' in başına örülen çoraplardan daha kimlerin kimlerin haberi var hepsi bir sır küpü. Kitabımız yetişkin okurlar için bilginiz olsun. Smut sahneleri dehşet iyi Ben hep çekimini beğendiğim çiftlere alev ateş derdim ama bu çifte tabirini yazar çoktan bulmuş fırtına ve ateş birbirlerini harladıkça harlıyorlar Ağağağağ bayıla bayıla okudum ikinci kitabı istiyorum ben diye tepinmeme ramak kaldı. Sizde mafyatik, yetişkin içerikli, hızlı okunan kitapları seviyorsanız kaçırmayın. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim
Arhavili 1Burcu Büyükyıldız · Ephesus Yayınları · 2025247 okunma