2025 26. kitabı
26/60 Selam arkadaşlar.. Canım Selay ile okumalara devam ediyoruz. Araya bir kitap alalım dedik ve Molly Nerede kitabını bitirdik. Önsöz ile başlayıp yorumumla bitireceğim Önemli Not diye başlamıştı yazar; Bu kitap cinayet , kan, sansürsüz bir dil, sansürsüz cinsel içerikler, çocuk tacizi ve tecavüzü (tasvir edilmemiştir), ana karakter arasındaki toksit ilişkiler, çocuk istismarı ve ihmali, intihar düşünceleri ve eğilimleri,insan kaçakçılığı,uyuşturucu ve alkol kullanımı, şüpheli sahışların dışkısı ile beslenen hayvanlar ( söz veriyorum istismar edilmiyorlar) gibi tetikleyici unsurlar içeren karanlık bir aşk romanıdır. Kitapta ayrıca nefes fetişizmi, kan fetişizmi ve aşağılama gibi cinsel fantezilere yer verilmiştir. Kitap yorumum : Kitabı okurken Molly ve Layla’nın yaşadıkları içine dokundu. Uyuşturucu kullanan anne ve babanın evladı olarak dünyaya gelen iki kardeş. Layla çok küçük. Molly onu bırakmamak için o evden gitmek istese de gidemiyordu. Fakat babasının para için onu sattığı güne dek. Sonrasında neler yaşadığını sizlerde okuyup görebilirsiniz. Sonu yetersiz bitmişti. Gereksiz yerleri fazlaca vardı. Rahatsız edici derecede +18 in olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. sevgiyle kalın. Herkese iyi akşamlar #insta #kesfet #reklamdeğil #okudumbitti
Molly NeredeH.D. Carlton · Lapis Yayınları · 2024234 okunma