2025 48. kitabı
Okunma: 12 Kasım 2025 01:26
Konusu, Daphe'nin nişanlısından düğünden bir hafta önce ayrılması ile başlıyor. Peter, en yakın arkadaşı Petra ile bekarlığa veda gecesinde Daphne'yi aldatıyor ve hata yaptığını düşünüp Daphne'yi terk ediyor. Daphne'de kendini Petra'nın sevgilisi Miles'in evinde buluyor. Olaylar buradan başlıyor. Bu kitabın sesli kitap versiyonu önerilmişti ve oradan dinleyerek okudum. Hatta dayanamdığım için son kısımları kendim okuyarak bitirdim. Söylemem lazım cidden sesli kitap versiyonu çok güzel. Hikayesi tipik ama olayları anlatış tarzı, mizah ve karakterleri bu kitapta çok beğendim. Emily Henry'nin kalemini beğeniyorum. Bu kitap "Book Lovers (Kitap Kurtları)" kadar popüler olmasa da ondan daha güzel bir yazıma ve hikayeye sahip. Ayrıca acayip akıcı bir kitap. Kitabı Daphe'nin bakışından görüyoruz, iç sesi ve duyguları gerçekci ve güzeldi komikti bilmiyorum çok hoşuma gitti. Miles'ın karakteri, Harvey, Asleigh, Julia kitap iki kişi çerçevesinde olsa da herkes payına düşen anlatıma sahipti. Bence kitabın en güzel yanı anlatımıydı. Miles ve Daphe'nin arkadaşlığı,birbirini yavaşça tanıması güzel yazılmıştı. Bu kitabı ve sesli versiyonunu kesinlikle Emily Henry sevenler için yada kitabın konusunu ilgisi çekenler için öneririm. Sevgiler. Adios.
Funny StoryEmily Henry · Diversified Publishing · 20248 okunma