2025 13. kitabı
Spoiler** İş arkadaşı okuduktan sonra “yani ne oldu ki şimdi?” dediğiniz, yazarın da bence kafasında tam olarak oturtamadığı bir gerilim. Bir Mcfadden klasiği olarak yine kitap boyunca kime neye inanacağınızı bilmediğiniz bu hikayede olaylar yaşanıp geçiyor ama elde var sıfır. Kitapta bir tane bile sevilesi karakter yok. Bakın Nathalie evli patronuna göz dikmiş, zorba bir hırsız olabilir ama Dawn takıntılı bir hasta ki bu Nat’in cezası uzasın diye kendini öldürmek istemsinden belli ayrıca son dakika Nat’i öldürme kararı alması?? Girll bunu en başında yapsaydın ya biz bütün bu hikayeyi neden okudukk?? İki karakter de mutlu sonu asla haketmiyorlardı, iskeleden ikisinin birden düşmesi daha cazip olurdu :))) Ayrıca kapak asla içerikle uyumlu değil (ki gidip orijinal kapağa da baktım aynı durum söz konusu). Şu kadının kitaplarını rica ediyorum bir okuyup da tasarlayın dümdüz kaplumbağa koysam şimdikinden güzel olurdu!
İş ArkadaşıFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20251,816 okunma
Kesinlikle katılıyorum mesela Nat o kadar şeye rağmen Dawn ı nasıl affettin yani ve hala aynı ortamda bulumaları bile rahatsız edici Dawn ın akıl hastanesine falan yatması lazım
Aynen öyle. Kitabın başından beri Dawn’e masum zorbalanan kız imajı verilmek istediğinden, yazar okurun karaktere acıyacağını sanıp bu kızımız da mutlu sonda payına düşeni alsın diye mi düşünmüş ya da hiç düşünmemiş olabilir. Hizmetçiden sonra ne yazsa gidiyor nasılsa.