Spoiler yok
2025 50. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2025 09:32
Selamlar, bugün bahsedeceğim kitap kafanızı dağıtmak için, reading slump belasından kurtulmak için okuyabileceğiniz; eğlenceli bir romantik komedi arıyorsanız tam da uygun kriterlere sahip biraz komik biraz eğlenceli ama çokça klişe bir kitap. Öncelikle konusundan bahsedeyim. Ana kızımız Olivia Marshall sevgilisi tarafından aldatılır ve işini kaybeder. Aynı dönem hem işini kaybeden hem aldatılıp terk edilen Olivia sarhoş olduğu bir akşam eski sevgilisinin ona yazdığı aşk mektuplarını yakma kararı alınca bu karar bir yangınla sonuçlanır ve Olivia evini de kaybetmiş olur. Bunun sonucunda abisi Jack ve abisinin ev arkadaşı Colin'in evine yeni bir iş ve ev bulana kadar bir aylığına misafir olur. Hayatının mahvolduğu dönemde bilinmeyen bir numaradan "Üstünde ne var?" yazılı bir mesaj alan Olivia 'Bay Yanlış Numara' ismini verdiği arkadaşıyla birlikte biraz da anonim olmanın verdiği rahatlıkla sohbet eder. Bu sohbetler onu rahatlatmakta ve mutlu etmektedir. Ama Olivia'nın bilmediği şey anonim mesaj arkadaşının abisinin süper yakışıklı ve karizmatik arkadaşı Colin Beck olduğudur. Şimdiii yorumlarıma gelecek olursak, ben bu kitabı reading slumptan çıkmak ve okuma hevesimi geri kazanmak için okudum işe de yaradı. Olivia'yı da Colin'i de sevdim ama kitapta delicesine bağlandığım veya çok sevdim diyeceğim bir karakter yok. Bu arada şunun uyarısında bulunayım bu kitap sizin hayatınızı değiştirmeyecek veya ölmeden önce okunacaklar listenize falan da eklemenize gerek yok. Zaten yazarında öyle bir amacı yok. Klişelerle bezeli bir abimin arkadaşı romantik komedisi. Güzel mi evet. Mükemmel bir kitap değil ama beğendim. Eğlenceli bir kitap. Sadece bazı yerleri bana çok durgun gelen bir kitaptı. Daha doğrusu eğlenceliydi ama kahkaha attıracak veya her sayfasında güldürecek bir kitap değildi. Kısacası benim için ne kötü ne de çok güzel olan beğendiğim ve keyif aldığım bir okumaydı. Yaş sınırı olarak smut var ama ayrıntılı değil 15,16 yaş üzeri okuyabilir diye düşünüyorum. (tamamen şahsi fikrim kendinizin araştırıp karar vermesi daha doğru olabilir) Yanılmıyorsam kitapta da bir yetişkin içerik uyarısı bulunmamakta. Beklentinizi çok yükseltmediğiniz takdirde beğenebileceğiniz bir kitap. Okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar.
Bay Yanlış NumaraLynn Painter · Artemis Milenyum · 2023970 okunma