Bakın ayılıp bayılarak okumam gereken bir kitapken yazar neden bize böyle bir kötülük yapmış asla anlayamadım. Kelime sayısı arttıkça aldıkları para mı artıyor bunları? 150 sayfayı falan çıkartın atın hiçbir şey kaybetmezsiniz aksine kitabı zevkle ve şevkle okursunuz. Kitabı ve karakterleri gerçekten sevdim ama o kadar zorlama bir şekilde uzatmış ki konuyu aaaa yeter nenemin don lastiği misin mübarek diye çıldırıyordum en son. Bunun dışında güzeldi. Okuyun ama bitirmek için direnecekseniz okuyun.
Bizim harika bir patron beyefendimiz var Charles. Kendisinin çocukluktan kalma bir sosyal fobisi var. Psikolojik destek almaso gereken bazı sorunları var bu yüzden de ben bu adamın davranışlarına bahaneler üretebildim şahsen. Hiçte kınamadım yani nasıl yaparsın bunu falan diye çünkü adam baştan beri netti anladınız mı zaten söylemişti ve korkuyor daha naapsın bu adam. Kızımız Daisy oğlumuzun asistanı. Kız da gayet zeki ve çalışkan onunla da bir sorunum yok. Helal olsun ona da istediğinin peşinden gidiyor. Babası Jason çok tatlı bir adamdı. Alzheimer hastası ve kızına çok tatlı davranıyordu. Bakıcısı Kainin inş kendi kitabı vardır. Bende merak uyandırdı. Kızın arkadaşları willow, violet ve elodie vardı ben üçünü da pek sevmedim açıkcaso. Isınamadım arkadaşlarına. Eski sevgilisi jax olacak ibne keşke güzel bir dayak yeseydi rezil donlu mikroçük. Oğlumuzun kuzenleri vardı alex, ray ama isimler aklımda kalmadı. Çeviriden onlarla ilgiki çok bir şey anlamadım. Kız kardeş chloe vardı onunla alex arasında bir şey var galiba. Oğlanın ailesi de iyiydi. Korumalar steve ve dave ikisini de sevdim helal onlata her yerde konuya dahillerdi. Gelelim konuyaaa spoi içerebilir. Oğlumuz köyünün kraliyet ailesinden diyebiliriz sanırım. Bütün köy bunlara hayran. Ceo olması gereken bir yer daha var ama seçim yapılacak ve oy veren kişiler oğlumuzun bekar hayatından memnun değil. Oğlumuz kimseyle çıkmayan karı kız ayağı olmayan bir bey. Tabi kuzenlerin aklından sahke eş bulma fikri çıkıyor. Sonra bizim asistan kızımız Daisy var ya ona hayran bizim oğlan. Ama tabi aşktan uzak durmaya çalıştığı için hep bastırıyor bu durumu. Birgün toplantı yapması gerekiyor. Normalde basından kaçıyordu ama kız bunu ikna ediyor ben yanında olcam diye. Sonra otelde kızın üstü kirlenince Charlesın odasına gidiyor üst değişmeye ve arkadaşı geldi sanınca kapıyı bikiniyle ve seni seviyorum diyerwk açıyor. Aaa bütün medya bunu çekiyor. Sonra bizim Charles ın aklına Daisyle sahte evlilik fikri geliyor. Kıza teklif ediyor. Önce yok mok diyor ama sonra anlaşıyorlar ve evleniyorlar. Tabi ateş barut yanyana olmaz. Aşna fişnasal durumlar da başlıyor. Ama bir sorun var bizim oğlanı annesi terk etmiş falan bu yüzden çocuk istemiyor. Kızı da ailesi terk etmiş yurttan evlat edinilmiş bu yüzden de bir sürü çocuk istiyor kendi yuvasını kuracak. Tabi kız hamile kalıyor ama oğlana söylememe kararı alıyor. Boşanalım falam diyor. Sonra bir şeyler oluyor çocuk öğreniyor. Ama diyor ben sana aşığım bak bırakalım çocuğu. Seni istiyorum ben. Kız kabul etmiyor. Beş ay boyunca ayrı kalıyorlar. Oğlan zamanla durumu kabulleniyor. Ve yeniden birleşiyor. Böyle mutlu sonlu bir kitap. Oğlanın yaptığı bir sürü jest falan var gerçekten çok tatlı ve iyi birisi. İşte hamile kitapları falan okuyor ayrı olsalar bile. Kıza yemek yapıp korumasıyla yolluyor. Sosyal fobisine rağmen kızın babasıyla vakit geçiriyor, onunla fotoğraf çekiniyor. Bir sürü tatlılıklar vardı. Okuyun ya detayları daha unuttum çok gereksiz detaylar ve günler vardı. Ama özeti buydu.