02.11.25
Eskiden ne kadar anlayışlı, sevgi dolu ve zeki bir dost olduğuna dair iletiler paylaşırdım. Ama şimdi durum farklı... Eski hesaplarımızı kapattık. Uzun süredir burası dahil hiçbir yerde yoktuk.
1.006 Gösterim
ağlıyorum 🥹🥹 cokkk güzelsiniz💗💗🪬
Yerim seni 🤍🤍🤍
En şanslı benim çünkü ikinize de aynı anda sahibim. Sizi çok seviyorum. İyi ki siz. Şükür sebebimsiniz. Bu gün sizin Rabb'in katında birbirinize helal kılındığınız gündü. Zamanı gelince düğünle de taçlanacak olan ilişkinizin temelindeki duam ömrünüze yansır inşaAllah🤲🏻 4 yıl önce Yiğiter kızım sana emanet dedim, ne bileydim ki emanetime ömrün boyunca sahip olma sözünü vermişsin aslında. Ömrümü ömrüne emanet ettim Oğlum. Ömrünüz bereketli geçsin🤲🏻
Önceki 4 yanıtı göster
Ben ancak bakabildim iletiye. Öncelikle gerçekten üzerimizde emeğiniz büyük ve bizlere çok faydanız dokundu. İnşallah ailemizin baki olmasını Allah nasip etsin. İnşallah Hayal de ben de önce tanrıya yine ailemiz olan sizlere emanetiz bir taraftann <3<3<3<3
1 yanıtı göster
Bütün ömrüm boyunca .. inşallah Yüzüğümde adının yazılı olması ve nişanlım olman kadar, elimde ellerinin buluşması nadir bir keyif ve en güzel an oldu benim için. Duygulara ve aşka dair bilimsel yorumlarımızı yaparken böyle bir dönüşüme varacağımızı hesap etmek bizim için güçtü. Oysa tanrı en güzel şekilde tasarlayıp çiziyormuş birlikteliğimizi. Ortak inançlarımızda ve hayatı değiştirmeye dair hislerimizde bulduk birbirimizi. Sonunda birbirimizi tedavi ettiğimizi anladığımızda en güzel birlikteliğe eriştik Allah'a şükürler olsun ki. Ben de değiştim, içimde kendime önem vermediğim koca bir yaşamın anıları kaldı şimdi. İnsan kendisini sevmeyi, sevilince başarıyormuş. Tanrıya çok şükür ettim ki yüzüğüme adın XƏYALƏ diye yazılı. En güzel günlerimin, en güzel gecelerimin müsebbibisin. Tanrı geleceğimizi de birlikte kılsın. Seni seviyorum ve iyi ki varsın. Birden geldin aklıma Yakıverdin ışıkları Hayret ettim kendime bazen Mutluluktannnn
Kader yolunda karşımıza iyi, kötü bir sürü insan çıkar. Bazılarını arkamızda bırakır, bazılarını yanımıza, bazılarınıysa karşımıza alırız. Bazen duygusal yakınlık, bazen de zeka iş görür. İkisini bir arada götürmek baya zordur. Zoru başarmışsınız :) İkinizi de az çok tanıyorum. Sizi yetiştiren aileye gerçekten hayranım. Umarım bir gün sizin çocuklarınız için de bu kelimeleri (en az benim kadar) içten söyleyecek birileri çıkar Çokça mutlu olun. Bunu hak ettiniz 🌸:)
Önceki 2 yanıtı göster
Var olun gerçekten. Aslında bir denge var ve değindiğiniz gibi o dengeyi en derinden yaşıyoruz <3 Teşekkür ederiz. İnşallah düğünümüze darısı <3<3
1 yanıtı göster