BURCU BÜYÜKYILDIZ ~ARHAVİLİ ~MEDCEZİR~
Selam.Bugün sizlere @burcubuyukyildizz kaleminden,daha önce digital platformdan severek takip ettiğim ve kitap olmasını büyük bir arzuyla beklediğim #arhavili serisinin ilk kitabı ile geldim.Muhteşemdi soluksuz okudum,her sayfayı büyük bir aşkla çevirdim.Ben zaten yazarın kalemini çok seviyorum.Ama bu kitabı bambaşkaydı.Olay örgüsü, işlenişi,o saklanan sırlar,açığa çıkan olaylar,aksiyonlar ve tabii ki ikilinin arasındaki çekim o kadar güzel anlatılmıştı ki bayıldım.Hazel ve Tekin karakterleri başlı başına efsaneydiler.Ah Tekin o nasıl güzel bir sevmektir.Ama çözüme ulaşmayı bekleyen ve aklımızda soru işaretleri bırakan yerler var.Hele de o son bölümden sonra ikinci kitabı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.Mafya temalı,temposu hiç düşmeyen, alev alev bir aşk okumak istiyorum diyorsanız bu kitabı mutlaka okumalısınız. uyarısını da yapmak isterim.
Hazel Poyrazoğlu Türk-Yunan kökenli çok tanınmış armatör bir babanın tasarımcı bir annenin kızıdır.Uluslararası Siyaset Biliminde yüksek lisans okumakta aynı zamanda staj yapmaktadır.Atina’da katıldığı bir davetin sonrasında elinde bir dosya olduğuna inanıldığı için kaçırılır.Dosyayı isteyenler onu günlerce tutsak eder ama Hazel,ailesi ile tehdit edilince de çıldırmanın noktasına gelir ve bir şekilde kendini kaçıran adamı yaraladıktan sonra kurtulduğunu düşünür ama kendisini soğuk suların içinde bulur.Buradan kurtulduktan sonraysa onun için hayat bambaşka hal alır çünkü kurtulduğunu sandığı tehditçisi onu telefonda sürekli ailesi ile tehdit etmeye başlar. Ailesini korumak için de Hazel,ikiz kardeşi Hazar’a can borcu olduğunu öğrendiği adamdan yardım isteme karar verir ve kendini Arhavi’de bulur.
Tekin Bozboran, dışardan bakıldığında iş dünyasının genç ve başarılı iş adamıdır. Ama yeraltı dünyasının ise isminden bile korktuğu o adamdır.Gözünü uluslararası bir mafya yapılanması olan Leviathaya dikmiştir.Hem oraya üye olacak hemde ülkedeki en güçlü yapılanma olan Kılıç Yedilisinin başı olacaktır.Tün planları tamamdır.Ama hesaba katmadığı kendinden yardım istemek için otel odasına gelen kadındır.
Hazel’in bu yardım isteğinden sonra planlar değişir ve ikisinin hayatına farklı bir yol alır.