2025 25. kitabı
Okunma: 16 Kasım 2025 18:03
Selam kitapseverleer. Bugün sizlere #aynilonuryüksel ‘in #yazayazı kitabı ile geldim. Uzun zamandır fantastik gerilim okumamıştım resmen ilaç gibi geldi.Hem büyükanne Nalan’dan tırstım hem de İris ve Derin’e neler olacak diye merakımdan öldüm. Ama iyi ki Aynil Hanım’ın kalemi ile tanışmışım. Her birini okurken ayrı zevk aldım. Book•lover ❥ ‘ye de bu güzelliklerle beni tanıştırdığı için ayrı bir teşekkürüm var. Gelelim konusunaa.. - Derin; Başarılı, kendini geliştirmeyi seven, ailesine bağlı bir gençtir. Bir gün yine New York’taki işlerine ara verip yaz için ailesinin yanına yazlığa gider. Ordaki gençlerle şakalaşmak için mekruh bir binanın önüne gidip ruh çağırma seansı yaparlar. Ama bu sefer farklıdır. Masaya koydukları fincan kendi kendine oynamaya başlar ve bunu sadece Derin anlar. Hemen ordan uzaklaşan Derin, bir kızı gördüğünü sanar ve onun peşinden ilerler. Kıza seslenir ama kız onu duymaz. - İris; hastalığından dolayı insanlar içinde dışlanan, ailesi tarafından yıllarca pamuklarda saklanan bir albino hastasıdır. Denize gidemez, güneşte asla duramaz bu yüzden hayatı hep kısıtlanmıştır. Gündüz dışarı çıkamadığı için geceleri yürümeye çıkar ve bir gece Derin’le karşılaşırlar. Sizce bu hayatı birbirinden bağımsız iki insan birbirlerine aşık olurlarsa hayatlarında neler değişir? Hem de taş evdeki büyükanne ruhu etraflarındayken? Merak ediyorsanız sizi şöyle alalım.. okuyanterazi
Yaz AyazıAynil Onur Yüksel · Hazer Yayınevi · 202461 okunma