2025 102. kitabı
Merhabalarrr Bronz serisinin ikinci kitabı ile geldim. Kitap akıp gidiyor ve öyle bir hal aldıki ters köşeden ters köşeye. "İnsana yapılacak en büyük kötülük ve intikam onu sonsuza dek unutmaktır. Üstelik zihnin unutsada yüreğin unutmazdı. Aklındakini herkes unutur. Kalbindekini herkes unutmazdı. " His Alatav annesinin günlüğünü Bronz'dan almak için uğraşırken olaylar artık çok başka bir hal almaya başlamıştı. Bronz'un evden çıkmasını ve korumaların değişim saatini beklerken evdede onu bekleyen kuklacı süprizi vardı. Eve girmesiyle fazla ya Koruma evde ellerinden asılı bulunur. Kuklacı bununlada kalmaz Bronza kalan tek şey elma ağacını, yaktı üstüne evi yakıp tek dostu kızı olan panterini yaraladı. His şoka girmişti her şeyin farkındaydı tüm bunlar His'in üzerine kalacak. Peki His bukadar şeyin üstesinden nasıl gelecek? El bebek konusunda haklıysın. Ama hiç gül bebek olamadım. Öl bebektim ben.... " Öl bebektim diyorsun ama ölümü unutmuşsun kızım ne diyordum sana hep" "Memento mori" "Evet memento mori, ölümü hatırla güzel kızım. Ölümü hatırla. Herşeyin sonu sen olacaksın." Herşeyin sonu olacağım hayır siz yalnızca senin sonun olacağı... Offff His yaaa His'immmm artık birisinin seni düşünmesi gerekiyor. Yaralı kuşum benim. Anlatacağım herşey spoiler oluşacak şekilde ama gidişat hiç iyi değildi onu biliyorum heryer yangın yeri. "Bir ışık yak bu satırlara, aydınlansın sayfalar. Çünkü İmparatoriçe kartları yeniden dağıtmaya geliyor." özge naz
Bronz 2Özge Naz · Ren Kitap · 20231,890 okunma