Yazardan okuduğum 19.kitap oldu. Çok severek okudum. Kalbim sızlaya sızlaya okudum. Bu kitapla ayrı bir bağ kurdum ben. Memleketimde geçirdiği anılarını okudukça o sokakları tek tek gezer oldum. Öyle özlemişim ki Kırşehir'i. Hemşehrim, canım hocam kaleminiz sonsuz olsun.
Çoğu satırı ağlayarak okudum. En yüreğime dokunan ve nefesimi kesen de Hatay depremi ile ilgili olandı. 99 depremini hiç demeyim. Yaşanmış olayları okumayı çok seviyorum ama acı olanlar darma duman ediyor yüreğimi. Ben yazarı Kerbela kitabı ile tanıdım. Sonra eşim bana imzalı kitaplarını hediye etmişti. Düğün davetiyemizde dahi kitaplarından birinden bir alıntı alıp basmıştık. Bu kitabı okuyunca öğrendiklerim karşısında şaşırdım. Öyle badireler atlatmış ki. Esir bile düşmüş bizlere kitap yazmak için. Akrabalardan darbe yemiş daha neler neler. Meyve veren ağaç neden taşlanır? Bir kez daha anladım ki birinin mutlu olması binleri mutsuz ediyor. Böyle insanlar bizlerden uzak olsun mümkünse!
Yazarın hayatını merak ediyorsanız kesinlikle okuyun bu kitabı. Nerden nereye gelmiş, zorlu bir hayat onunkisi. Bu arada Murat Göğebakan ile çok yakın arkadaşlar ve onu da anlatmış bu kitapta. Ben şarkısını paylaştıkça onun biyografisi sanıyorsunuz ama hayır, bu kitap #sinanyağmur 'un kendi yaşamını konu ediniyor.