Yine sevgili arıza yazarımızdan bir kitap daha okumaya cesaret ettim,pişman da değilim.Bu kadının kitaplarını bitirince dayak yemiş gibi oluyorum.Acayip sert ve matrak bir dili var.Hem ürperip,hep iğrenip hem de bir şekilde bırakamıyorsunuz.Bu kitap tam da öyle bir kitaptı.
İlk kitabımızda İtalyan mafyası ve İrlanda mafyası var.İrlanda mafyasının başı Tiernan,İtalyan Camarrosunun prensesi Lila kimliği bilinmeyen birisi tarafından tecavüze uğrayınca İtalyanlar ile işbirliği yapıp onunla evlenir.Lila hamiledir.Aile kızlarının zeka geriliği olduğunu düşündüğü ve aile onuruna leke sürülmemesi için bu manyakla anlaşmak zorunda kalır.Aslında Lila kendini gizlemektedir.Kitapla ilgili çok spoiler vermek istemiyorum.O yüzden bu kadar anlatayım.
Kitapta normal kimse yok.İki ailede de hem erkek kardeşler hem kız kardeşler arıza.Kimse iyi değil.Ahlaki açıdan gri ve sert karakterler ama çok da komikler.Yazarın başında da bahsettiği gibi bu adam asla bir prens değil hatta bence gri bile değildi.Net siyahtı.Sindirmek için mide ilacına ihtiyacınız olabilir yazmıştı.Katılıyorum ama aşık tarafı da çok tatlıydı.Kızı zorlamadı ya da istismar etmedi bu benim için kırmızı çizgi olduğu için rahatsız olmadım.
Bu kitap iki kusurlu karakterin,hatta engelli karakterin kendini bulma ve aşık olma hikayesi.Kızımızda güçlü bir kadındı.Gereksiz yanlış anlaşılmalar ,saçma sapan kaprisler olmadı.Bu kaptan Jack Sparrow ile Loki karışımı karakterin aşık olunca süper kahraman Clark Kente dönüşmesini izlemek keyifliydi.
Dark roman ve karanlık karakterleri sevmeyenlerin kesinlikle uzak durması gereken bu seriyi türü sevenlerine öneririm.Sonra vay efendim bunu nasıl sevdiniz,vay efendim normal değilsinizi kabul etmiyorum.Hoş ben de çok normal olduğumu düşünmüyorum:)))Seriye kesinlikle devam edicem.Sadece bir MM olacak sanırım onu okumam onun dışında okurum.Özellikle Tierney’nin hikayesini acayip merak ettim.
Puanım 9!!
Bad BishopL. J. Shen · Bloom Books · 202566 okunma