2025 208. kitabı
Yazarı ne zamandır merak ediyordum dilini anlatımını sevdim konunun ayrıntıları karakterler güzeldi . Ayrıca niyeyse sevdiğim bir kinaye olan oğlu yerine gelinle evlenen baba kinayesi çok iyi işlenmişti :) 17-18 yaş gibi bir aralık vardı aralarında ama kadın karakter 30 yaşında ve çok olgun olunca zerre sıkıntı yoktu . Maddie gayet akıllı güzel çok zengin ailesinin işinde çalışan başarılı bir hatun fakat ailesi anne baba leş gibi tipler allahtan şahane bir kız kardeşi var . Bu hatun 16 yaşında iken yine uçuk zengin bir ailenin oğlu ile evlenmek üzere aileler sözleşmiş . Bu evliliğin yapılması zamanı gelince damat arazi olunca damadın pek muhteşem babası Ben ortaya çıkıp işler bozulmasın diye kızla evleniyor. Temelde Ben'in ölen karısının hikayesi oğlu ile sorunları yanlış anlamalar kızın aile sorunları yüzünden travması . Beklenmeyen hamilelik şoku karşılıklı ilişkiyi oturtma çabaları hepsi güzel işlenmişti . Maddie inanılmaz akıllı uyumlu olayları durumları adamı mükemmel idare edişi ile hayranlığımı kazandı . Ben gerçekten beklemediği tepkiler durumlar yüzünden ne bok yiyeceğini bilemediği zamanlar olsa bile kıza hep iyi davrandı . Aralarında olan elektrik ve çekim zaten çok ayarlı ve güzeldi :) Sonunda olay gayet kıymetli uğraşarak elde edilen aşka vardı .
Her Ex's FatherSierra Voss · Independently published · 02 okunma