Malma istasyonu-Alex schulman
Kısaca özetlemek gerekirse yazarımız üç ayrı karakterin yaşamış olduğu travmaları ve bu travmaların birbirlerine olan olumsuz etkilerini bir tren istasyonunda(Malma istasyonu) yaptıkları yolculuklar sırasında yaşadıklarını,yaşanmışlıklarını,düşüncelerini,psikolojik sorunlarını bizlere aktarmaya çalışmış .Olayların başlangıç ve bitiş yeri diyebiliriz.Psikolojik etkisi baya yüksek bir kitap ancak benim beklentimi karşılamadı açıkçası. Öncelikle yazar olayları çok karmaşık bir şekilde anlatmış ve birazda eksik anlatmış gibi geldi bana. Ben biraz daha karakterlerle ilgili detay aradım özellikle son bölümlerde örneğin Harriet’in annesi ve kız kardeşiyle ilgili biraz daha detay bekledim onun dışında bazı yerlerde Yana’nın anlatımının olduğu yerler Harriet’ le karışmış gibi. PDF olduğu için mi yoksa çevirmen hatası mı bilemedim. Genel olarak okurken merak uyandıran bir kitap, yazarın dili anlaşılır. Ve bazı bölümleri gerçekten etkileyici. Karakter olarak Harriet’in yaşadıkları,travmaları baya derin…En sevdiğim ara ara en kızdığım karakter oldu diyebilirim. Malma İstasyonu