·408 syf.····Okunma: 19 Kasım 2025 15:02 Keşke bu yazarın okuduğum ilk kitabı bu olmasaydı o kadar pişmanım ki çünkü hiç beğenemedim ya da beklentim o kadar yüksekti ki okurken neredeyse rs’e giriyordum. Belki bu ilk kitaptı ikinci kitapta her şey daha iyi oluyordur ama bilmiyorum şu sıralar ikinci kitabı okumak istemiyorum.
Kitabımıza gelirsek, 80’lerde Paris’i kasıp kavuran bir hastalık kol geziyor ve bir türlü tedavisi bulunamıyor. Hastalığa yakalanan ise mutlaka ölüyor. Bu hastalardan biri ise evinde vahşice öldürülünce olaya polis memuru Switf, hastanın en yakın arkadaşı Heidi ve doktoru Segur dahil oluyor. Üçlü hep beraber katili bulmaya çalışırken başlarına bir sürü olay geliyor, yeni ve şok edici bir sürü bilgi öğreniyorlar. Bu Swift denen polis memuru benim çok sinirimi bozdu nedense. O kadar profesyonel değil ki yaptığı her hareket gözüme çarptı desem yalan olmaz.
Bir de kitabın yazımında mı çevirisinde mi bir şey var beni çok rahatsız etti. Sanki bazı şeyleri küçük bir çocuk yazmış gibi anlam veremedim. Daha fazla bir şey yazmak istemiyorum pek beğenemedim kitabı belki ikinci kitabı daha güzeldir. Ne zaman okurum bilmiyorum.