Portakal – Bir Yazarın Kendi Kitabının Dürüst İncelemesi
2025 54. kitabı
Bu kitabı yazarken büyük bir hikâye anlattığımı sanmadım. Aslında sadece içimde yıllardır susan bir şeyi duymaya çalıştım. Portakal; cesaretin değil, kaça kaça, saklana saklana bulunan bir cesaretin
PortakalZeynep Uzun · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202511 okunma
Kesinlikle okumak istiyorum 🌸🥰
Ne güzel… Portakal’ın yolculuğuna sizin gözlerinize de karışması beni mutlu eder. 🌿 Okuduğunuzda hissettikleriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Portakal beklentimin dışında bir yerden vurdu. Duygusal değil; gerçek. Satırların arasında senin yaşadıklarının izini görmek beni şaşırttı. Okur olarak da, seni tanıyan biri olarak da etkiledi. Sayfaların arasında kayboldum. Bu inceleme de tıpkı senin gibi: süssüz, doğal ve net.
Canım Arkadaşım, satırların arasındaki izleri görmen beni gerçekten iyi hissettirdi. Doğal ve net bulmana çok sevindim. Üzerimdeki desteğin ise beni ayrı bir duygulandırdı. 🥰😍
Bu hikâyeyi güçlü kadın masalı sanmıştım… değilmiş. İçine girince şu ‘iyileşemeyen ama devam eden’ hâlini hissettim. Birkaç sayfa sonra kendimle yüzleştim resmen.🥹
Canan Hanım, hissettiğini bu kadar açık yazman çok değerli. Portakal’ın seni kendinle yüzleştirmesi… işte tam da bunun için yazdım.