2025 209. kitabı
Okunma: 19 Kasım 2025 11:02
Yazar gerçekten canımı sıktı bildiğin Wattpad kitapları gibi kitap yazmış manyak yayınevi niye basmış asıl konu bu bence . Devamlı bir cinneti aşk hali beş yüz kere tekrarlanan hissi durumlar . Tamam oğlum en çok sen aşıksın en deli aşık sensin imdat diye bağırasım geldi :P Kirill abi rus bratva aşırı güçlü buna Çar falan diyorlar güya en sonunda başına gelmedik kalmadı bu güce neyse orayı geçelim . Dokuz sene önce Rusya'dayken ve daha alt kademe içki içen uyuşturucu kullanan leş bir tipken gece kulübünde bir kadın görüyor . Kadın Mia Amerika'lı o sırada 19 yaşında okul gezisi ile gelmişler bunlar göz göze geliyor dilleri bilmiyorlar bakışma kız atlayıp bunu öpüyor gidiyor bu kadar . Adam sırf kıza takıntısı yüzünden kim olduğunu bulup uzaktan izlemeye başlıyor içkiyi uyuşturucuyu bırakıyor ve Çar yani Pakhan oluyor 9 sene sürüyor bu . Sonunda 34 yaşında kızla ev alma bahanesi ile iletişime geçiyor ve kıza hayvan gibi yürümüyor koşuyor falan . Kadın etkileniyor tabi zengin manyak yakışıklı falan filan . Kadının bazı saçma halleri beni baydı adamın devamlı dırdırcı ağlak kadın halleri baydı . Kız ile ilgili aşkının düşüncelerini defalarca tekrar tekrar okumak baydı . Bu güce rağmen mala bağlayıp en yakınlarının ihanetini fark edememesi falan çok sevimsizdi .
The Tsar's ObsessionR. Alexander · R. Alexander · 01 okunma