2025 207. kitabı
Okunma: 20 Kasım 2025 00:00
Herkese Merhaba Bugün sizlere Rachel Lynch kaleminden Yolun Sonu kitabının yorumu ile geldim Kasım ayının sıradaki kitabı 2025 yılı basımlı 309 sayfalık bir kitap Kaybolan Masumiyetin ve Aile Sırlarının Gölgesi ​•Soluk kesen Dedektif Kelly Porter serisinin üçüncü kitabı Yolun Sonu ile Göller Bölgesi'nin puslu atmosferine geri döndüm ve nefesimi tutarak okudum. Serinin bu halkası, Kelly Porter'ı şimdiye kadarki en karmaşık ve kişisel vakasıyla yüzleştiriyor. ​•İlk vaka; doksan beş yaşındaki Lowesdale Kontu Xavier-Paulus Fitzgerald, Wasdale Malikânesi'nde şüpheli bir şekilde asılı bulunduğunda, Kelly'nin karşısına aristokrat sınıfın karanlık ve gizemli dünyası çıkıyor. Kont'un ölümü, Kont'un 19 yaşındaki torunu Zac'in hayatını temelden sarsacak kayıp kasadan çıkan mektuplar ile bambaşka bir boyut kazanıyor. Bu mektupların içeriği neydi? Kont'u kim susturdu, yoksa Kont'un kendisi mi bu büyük sırrı açığa vurmamak için yolu bitirdi? ​•Diğer vaka ise Howtown kamp alanında kaybolan genç kızlar Hannah Lawson ve Sophie Daker var. Bu kayboluş, yıllar önce aynı bölgede kaybolan ancak bulunamayan Freya Hamilton'ı akıllara getiriyor. Üç genç kızın da aynı yaşta, güzel ve uzun sarı saçlı olması, Kelly'yi bir seri katil arayışına itiyor. Kont'un malikânesinin ve kayıp kızların arasında görünmeyen bir bağ var. ​•Kelly, bu iki olayın ardındaki karanlık sırları çözmeye çalışırken, bir yandan da kendi ailesinin sırları ve geçmişteki yükleriyle boğuşmak zorunda kalıyor. ​•Hikayenin ortalarına doğru bir şüpheli belirledim ve tahminim doğru çıktı Ama! Rachel Lynch'in dehası burada devreye girdi. Katili erkenden bulmama rağmen, olayların ilk nasıl geliştiğini, tüm karmaşık planın, Kont'un ölümüyle kayıp kızların vakalarının nasıl birleştiğini, suçun arkasındaki derin nedenleri ve tüm soruların cevap bulduğu o finali öğrenmek için kitabı son sayfasına kadar elimden bırakamadım. Bu sürükleyici serüveni kaçırmayın! Yazarımızın kalemine sağlık Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum bırakabilirsiniz Okumayı ihmal etmeyin im t u b i s ʚĭɞ
Yolun SonuRachel Lynch · The Kitap · 202281 okunma