2025 129. kitabı
Merhabalar Bugün Av serisinin fınal kitabı olan Lider ile geldim. Beklentim çok fazla yüksekti yalan yok ama ilk üç kitapta olduğu gibi aksiyonlu geçmedi daha durağandı. Kanlı ay vaktı... Tetrad günü yaklaşırken anılar kızıla boyanıyor. Unutulan geçmiş dile gelirken tüm sırlar ortaya çıkıyor. AŞK ihaneti, intikamı ve yıkımı beraberinde getiriyordu. Bu kitapta herşeye ortaya çıkmaya son vermişken Annabelle içindeki herşeyi tek birine teslim etmişti Asteria'ya. Çünkü o öfke ve yıkım ancak onun gibi zalim birisine teslim edilirdi. Amacı belli Sullivan ailesinin tamamen ortadan kaldırmak. Ve o gün geldi Annabelle her şeyin başladığı Hiddenfield' a dönmeye hazır. Dostlarını görecek, ilk aşkı Jay eskisi gibi olacaklar mı dersiniz? Yazar bu kitabı bu kadar durağan nasıl yazdı bilemiyorum sanki unutanlara hatırlatma gibi olmuş sırf seriyi çok sevdiğim için bitirdim diye bilirim. Yavaş geçti kitap oyna ne hayallerim vardı Jay ve Annabelle ile. Hatta nefmleri bile çok özlemiştim özellikle moss... Annabelle Jay dahil herşeyi yok etmek isterken. Aşka, dostluğa, ve en önemlisi de benliğine tutunabilecek mi? " O an bizi izleyen her canlının ikimizde de alev alev yanan gözlerimizi göreceğine emindim. Bakışmamızın konusu kopacak felaketin ilk satırıydı. Herşey asıl şimdi başlıyordu."
LiderM. Rise · Ephesus Yayınları · 2024333 okunma