2025 156. kitabı
Okunma: 20 Kasım 2025 14:55
Merhabalar @sinanyagmurofficial 'un kaleme almış olduğu "Aynadaki Buğu" eseri ile karşınızdayım. Yazarımız kendi hayat hikâyesini, yazma serüvenini kendi ile yüzleşmesini bize anlatmış. Yazarımızın çocukluk döneminde ismi yüzünden yaşadığı süreç, okul hayatı, öğretmeniyle kurduğu iletişim, öğretmenlik yoluna attığı o adım, Konya'da geçirdiği o süreç, yazarlığa attığı adım insanın kalbinde yer ediniyor. Kitaplarını oluştururken onun sadece yazmak için değil de yaşayarak yazma serüvenini okudukça içine çekiliyorsunuz. Emeğinin çabasını bir şekilde elde etmiş. Hayatına birçok kişi dokunmuş ve yazarımız da birçok kişinin hayatına dokunmuş. Aşkın Gözyaşları kitabı ile uzun zaman önce tanışmıştım yazarın diliyle ve Mevlana'yı Şems'i bize öyle içten aktarmıştı ki bendeki etkisi hâlâ sürüyor bu eserlerin. "Ayna" metaforu ile insanın kendisine bakmasını, kendisini keşfetmesini sağlıyor, kendi hayat hikayesi ile bizleri bir kez daha etkilemiş bulunuyor. Eğer yazarın kalemi ile tanışmadıysanız ilk olarak Aşkın Gözyaşları serisi ile başlamanızı tavsiye ederim. En son yazmış olduğu Ben Neyzen de beni en çok etkileyen eserler arasına girmişti, okumadıysanız ona da bir şans vermenizi isterim. Sadece yazarak değil, yaşayarak nasıl yazılır bunu kalbinizin derinliklerinde hissedeceksiniz bu eserler ile Peki siz yazarın kalemi ile tanıştınız mı? Bu eseri okudunuz mu? #alıntı Hayat buğulu bir ayna gibidir, Silmeye çalıştıkça iz bırakır. @kapiyayinlari SemraSemra #engelsizokurlaokuyoruz #aynadakibuğu #okudumbitti #sinanyağmur #otobiyografi #özyaşamöyküsü #tasavvuf #hayathikayeleri #kitap #kitapyorumları #kitapfotoğrafları #book #booksofinstagram #booksphotography #booksta #bookworm #bookstagrammer #booksphoto #booksbooksbooks #bookslover #buseninokumaguncesi #reklam değil #tavsiye #öneri
Aynadaki BuğuSinan Yağmur · Kapı Yayınları · 202588 okunma