Uzun uzun okumalar sonucunda aslında bu türü çok fazla sevmediğimi zaten fark etmiştim. Fakat bu seriyi gerçekten seviyordum, ta ki bu kitaba kadar. Bu zamana kadar seride eleştirdiğim tüm kitaplardan özür diliyorum. Çünkü bu kitap en kötüsü hatta tüm zamanların en kötülerinden biri. Yaş farkı olayından çok hoşlanmıyorum, üstüne buradakiler üvey kardeş ve erkek karakter her ne kadar hatırlamadığını iddia etse de kız karakterin bebekliğini biliyor. Ve sadece cinsel bir yaklaşım var. Hiç duygu yok. Varsa da bana gram geçmedi. Ayrıca kızın odasına girdiği sahnenin korkunçluğundan bahsetmek istemiyorum. İğrençti. Kitap bir de üstüne üstlük uzun. Ve ben indirimden o kadar kitap arasından bu kitabı aldım… gerçekten beni büsbütün sinir etti, bu seriye bu kitabı hiç yakıştıramadım. Seri de zannedersin filozoflar, âlimler serisi ndjdnnsnsns. Ama bu kitap olmamış buradan yazara sesleniyorum. Uzun bir seri yazmak isteyebilirsin, bir noktada kötü karakterlerin de tükenmiş olabilir. Ama bu ne konusu olmuş ne karakterler hiçbiri olmamış.. readbooksread ‘un yorumu çok daha detaylı ona bakabilirsiniz.