2025 9. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2025 16:36
açıkçası beklentimi karşılamadı. çok kısa sürede bitirdim, yazım dili gayet güzeldi. bölümlerin başlarındaki şiirler güzeldi ve bence merak uyandırıcı bir konusu vardı. kitabın ilk yarısı gayet durağan olsa da merak ederek okudum ama sonradan bi kitabı bırakıp öff dedim yani. bunun en büyük sebebi irlandanın tarihini merak etmemem ve kitaptaki romantizmin bana asla geçmemesi, erkek karakterle hiçbir şekilde bağ kuramamamdı. aşklarında olmamış bi şeyler vardı. thomasın anne'i vefat etmis yakın arkadaşının karısı bilirken aşık olması da beni cok rahatsız etti açıkçası. aşklarının geçeceği duygularıma dokunan, gerçekten anlamlı ve aralarındaki duygusallıgı mantığıma oturtacak sahneler olsa neyse etigi bosvereceğim ama bu etiksizlige değecek bi hikaye degildi. sevecek başka biri mi yoktu dedim, adam savaşta ölmüş yani niye göz koyuyorsun adamın karısına? zaman yolculugu kısmı da geçiştirilmiş bence, hiçbir şekilde duygulanamadım. daha olaylı, daha duygusal bir kitap beklerdim. kötü müydü hayır ama iyi de değildi. yüksek beklentilerle başlamayın derim
Sadece Rüzgâr BilirAmy Harmon · Yabancı Yayınları · 20211,248 okunma