Tutsak Duygular
2025 67. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2025 00:01
Kusırsuzca Kusurlu Serisi 10. Kitap - Tutsak Duygular (Tutsak Duygular ) Massimo Spada- Zahara Veronse (9. Kitaptaki Nera Veronse' nin kız kardeşi ve üvey abisinin hikayesini okuyoruz) Zahara( Zara) önceliği her zaman başka şeyler olan bir babanın kızı, çocukluğundan beri zorbalanan, bir Don kızı olsa bile hor görülen asla ablası gibi olamayacağını bilen Zara'nın en iyi bildiği şey gölgelere saklanmak ve bu üvey abisi Massimo'nun çok işine yarayacak. Massimo 18 yıldır hapiste ömrünü çürütürken ailesini ve yasa dışı işleri Zara' nın babasının yapmasına izin veremezdi. Aile için önemli olan her şey Massimo Spada tarafından kontrol edilip karara bağlanırdı. Küçük tatlı yardımcısı Zara Massimo'nun işlerini epey kolaylaştırmıştı. Yıllarca mektuplaşan ikilinin bağları iyice kuvvetlenmişti. Yüz yüze geldiklerinde olmaması için epey direndikleri aşk kıvılcımları çaktı. Üvey de olsa kardeş olan ikili ne yapacacak nasıl tepki alacaklarını bilemeselerde aşk gözlerini kör etmişti. Kitap bütün seri kitaplarında olduğu gibi yaş farkı içeriyor ve bu yaş farkı en az 15 falan oluyor ne kadar kızlar 18 den büyük olurlarsa olsunlar yine de çok absürt görünüyor benim gözümde. Tutsak Duygular Neva Altaj
Tutsak DuygularNeva Altaj · Artemis Yayınları · 2025357 okunma