·448 syf.····Okunma: 22 Kasım 2025 03:58 Selamlarrrr
Evetttt canım serinin ikinci kitabıyla geldim bugün. Seriyi inanılmaz severek okuyorum ve son sayfayı da kapattığımdan beri devam kitabı ne zaman çıkar acaba diye düşünüyorum. İlk kitabın sonunda ufak yaralanmalar yaşayan çiftimizin birbirleri ile olan daha da güçlenmiş bağlarını okuyoruz. Hem Mahinev' in hemde Ali Asaf' ın sevgisi çok üst boyutta. Ve bu okura öyle güzel geçirilmiş ki hayran kalmamak elde değil. Her şey böyle güllük gülistanlık gitmiyor ne yazık ki. Kitabın bir yerinde Ali Asaf, Mahinev' e "ne olursa olsun beni affeder misin" tarzı bir cümle kuruyor ahaaaa işte burayı okurken dedim ki "ne bok yedin ula sen"
Arkadaşlar öyle böyle büyük bok yememiş. Nutkum tutuldu okurken, başım eğilme, kopma aşamasını geçti yok oldu yok. Körkütük aşık olan Ali Asaf, Mahi' yi aldatmakla suçlandı mı? Hemde kızın en yakın arkadaşıyla(delircem sandım başımdan aşağı kaynar su döküldü resmen) Yetmedi bir de karnında bir bebek hemde Ali Asaf' tan. Mahinev' in halini düşünebiliyor musunuz? Yıllardır kendisini sevsin diye beklediği adam tam deli gibi aşıkken böyle bir iddia. Aksi gibi Ali Asaf bu durumu reddetmiyor da çıldırıcimmm. Velhasıl bebeğim kız dayanamaz ve hem Ali Asaf' ı hem yaşadığı yeri terk edip bambaşka bir yerde yeni bir hayat kurar kendisine. Ta ki yakın arkadaşı ölüm döşeğinde kızını ona emanet edene kadar...
Ve koskoca dört yılın ardından çiftimiz yüzyüze gelmeye başlar..
Kırgınlıklar, acılar, bitmeyen sevgiler ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir dünyanın kapılarını aralamaya hazır olun..
İnanılmaz severek okudum. Çoğu teorim doğru çıktı. Ama dehşet üzülmemize engel değil bu teorilerin doğru çıkması. En acilinden üçüncü kitabı okumam lazım benim. Allah için yazın, basın, basım rekorları kırıp bir an önce kavuşturun beni o kitaba..
Yetişkin içerikli bir seri olduğunu belirtip, İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Diliyorum