✮⋆˙ Hayatımda okuduğum en güzel kitap⋆. 𐙚 ̊
2025 44. kitabı
Okunma: 26 Kasım 2025 22:00
Hayatımda okuduğum en güzel distopya serisi dersem yalan söylemiş olmam sanırım. O kadar güzeldi ki ⸜(。˃ ᵕ ˂ )⸝♡ Hoşuma gitmeyen yalnızca iki nokta var, ikisi de kitap ve akıştan ayrı konular. Birincisi kitaptan bağımsız olarak kitabın kapağı. Çizim çok güzel fakat kapaktaki parlak baskı yüzünden fotoğrafını çekerken çok yansıyor. Ayrıca elimde uzun süre tuttuktan sonra baskı siliniyor, resim ve yazılar kayboldu (╥‸╥) İkinci kitabı aldığım zaman şeffaf oje sürdüm, baya işe yarıyor. Tavsiye ederimm ⋆. 𐙚 ̊ İkinci beğenmediğim kısım ise yine kitaptan bağımsız, öznel olarak aşırı slow burn olması. Koskoca 2 kitap geçti ve ilişkilerinde ilerleme kaydeden bir tane bile ship'im yok (• ᴖ •。 ) Beğendiğim çok fazla detay var ancak yazmakla bitmez. Yine de birkac tanesine değinmem gerekirse Arm'ın gelişimine bayıldım! ( ꩜ ᯅ ꩜) İlk kitaptaki Arm ile ikinci kitaptaki Arm kesinlikle aynı kişi değil. Bir anda gelen gazap ve Arm... Arm'ın acı çekmesinden nefret ettiğimi söylemiş mıydım? Keşke Arm'ın Gazap'ını kendime aktarabilseydim. Aspen de bana göre gelişimi en güzel karakterlerden. İlk zamanlardaki o ukala ve sinir bozucu çocuktan kurtulmak çok iyi geldi okurken. Lunu ve Hodbin'e ölüyorum!! Aşırı iyiler. İki yalancı, düzenbaz ve çıkarcı... Bazen eş kutuplar da birbirini çekebilir bence (˶ᵔ ᵕ ᵔ˶) Beau ve Dante beni delirtecek. Dante'nin gururuna karşı gelmemesi ama yine de içten içe Beau'ya çekilmesi. Of, artık olmanız gerekiyor sizin. Bu kitaptaki favori karakterlerim Dante ve Puhu. Puhu Çok tatlı bişeyyyy. Ah Puhu'm ve Dante'm, üzümlü keklerim... (๑>◡<๑) Genel olarak aşırı akıcıydı ve aşırı sürükleyiciydi. Sonsuza dek bu evrende kalabilirim! (˶ᵔ ᵕ ᵔ˶) Kitabın tamamını bitirmedim, ama yanlışlıkla son birkaç sayfaya "göz gezdirdim". Ve eğer o karakter ölürse... O karakter ölürse Luna, Reçel ve Pekmez'i kaçırıp tehdit edebilirim. Övgü Abla, pencereye bak, görüyor musun? Oradayım ve her an evdeki bir varlık kaybolabilir. Dikkatli olun derim (˵ •̀ ᴗ - ˵ ) ✧
Hainin Mührü 2Övgü Deveci Safi · Dokuz Yayınları · 2025257 okunma
Kitap kapağı ve baskı sorununa bir çözüm buldukkk çok yakında açıklayacağımmm, onun dışında incelemen için ÇOOOK teşekkür ederim 😍