Puan vermedi·276 syf.····Okunma: 23 Kasım 2025 16:44 Selam
Mafya temalı, karanlık imkansiz bir aşk hikayesine giriş yapmaya ne dersiniz..
Kanlı Mafya Günlükleri serisi dördüncü kitabı #günah ile geldim bugün.
Liliana Scuderi yıllardır Romero'ya aşıktır.. Ama onların dünyasında aşık olduğu biriyle evlenmek neredeyse mümkün değildir. Babaları tıpkı ablalari gibi onu da güç oyunları için kendi istediği kişiyle evlendirecektir. Ve ablası Gianna evleneceği kişiyi ardına bırakıp kaçtığında ve babasına utanç getirdiğinde Liliana daha çok çıkmaza girer. Gianna'nin yaptıklarını yapmasın diye onun özgürlüğüne daha fazla baskı kurmuştur.
Romero ise tamamiyle bir Made erkeğidir.
Liliana'ın ablası Aria'nın kocasi Luca'nın emrinde çalışan bir askerdir. Ve genç adamın tek görevi korumaya yemin ettiği kişileri güvende tutmaktır. Bu uğurda kendi özgür duygularına yer yoktur. Hele de korumaya görev edindiği birini asla. Ama aşk her ne kadar yasak olsa da gelip çattığında tüm imkanları zorlar. İşinde sert bir asker, koruma olan Romero ile yalnız ve sıkışmış hayati olan Liliana'nın bizi davet ettiği hikayeleri de tam böyledir.
Liliana evin en küçük prensesi olabilirdi ama o hep yalnızdı ve biz bunu her zerremize kadar hissettik. Yıllardır Romero'ya aşık ve bu hiç değişmiyor sadece zaman geçtikçe gelişiyor. En nihayetinde babasına onu ondan yaşlı bir adamla evlendirmeye kalınca da tüm yakinlari buna çareler aramaya başlarlar. Ahh Romero
Onlar bu çıkmadan nasıl çıktı dersiniz?
Hepsi kurgumuzda yalnız devamını merak ediyorum çünkü ciftimizin yarım kalmış bir hikayesi var. Bu seride tüm karakterleri görüp onlarla da ilerlemek beni mutlu ediyor. Romero ve Liliana'i da göreceğiz..Neden mi? Okudugunuz da ne demek istediğimi anlayacaksiniz.. Mafya temalı aşk hikayelerini seviyorum derseniz sizi serimize davet ediyorum...tavsiyemdir