MUN hakkında (help)
Selam internet insanları, sizlere bir şey danışmak için geldim. Belki birkaç şey :) Ben yakında ilk MUN deneyimimi edineceğim ve ne yapacağımdan emin değilim. Nasıl hazırlanabileceğim, nasıl noktalara değinmem gerektiği vs vs hakkında küçük de olsa öneride bulunabilecek herkese açığım. Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Ayrıca uygulamayı kitap dışı bir içerik için kullandığımdan dolayı özür dilerim ancak bu platformda MUN'i deneyimlemiş çok fazla kişi olabileceğini düşündüm, bu yüzden sormak istedim.
Ben iki kere katıldım. Study guide de belirlenen konulardan metin yaz yazarken de istatistiklerden yararlan. Yani bilgiler yanlış olmasın. Yazdıktan sonra metinleri de birkaç kez okursun. Teleffuzda falan sıkıntı olmaması için.
Naz yyzz
Olabildiğince güncel veriler kullanmaya çalışacağım, çok teşekkür ediyorum 🫶🏻🫂
Ben de mun dayım şu an 3. deneyimim ama pek bir şey bildiğim söylenemez😔 Study guide oku ülkeni araştır ve olabildiğince konuşmaya çalış bence🤍 Mesela ben yazıp yazıp siliyorum hiç konuşamıyorum🥲 Böyle bir saçmalık hiç yapma keyfine bak. İlkinde pek birşey anlamazsın ama ortamı cidden çok güzel🫂✨️
Naz yyzz
Defne K.Defne K. ooo baya çat kapı güncelleme geliyor yani korkunç
Merhabaa 2 hafta olmuş sen bunu yazalı bitti mi bilmiyorum ama hala olmadıysa sana notlarımı yollayabilirim epey detaylı, bu yıl organizasyon komitesindeyim ben de 3-4 kere delege oldum şu ana kadar.
Anemoia ✰ᯓAnemoia ✰ᯓ teşekkür ederim seninkiler de çok güzel geçer inşallah 🫶🏻
Bu yorum görüntülenemiyor
Ay ay ay çok heyecanlandım şuan😭💗 ben de ilk seferime yakın zamanda gitmiştim ve bunu hakkında bir iletim var aslında : https://1000kitap.com/gonderi/287383727 Bu pek yardımcı olmayabilir ama senin soruların varsa yanıtlamaya çalışırım seve seve 🫶🏻💕
Naz yyzz
Ya çok teşekkür ederimm sorularım oldukça sana yazacağım 🫂🧡
Today, is the day 🫡