24 Kasım
YAN GELİP YATARAK HAVADAN PARA KAZANMA MESLEĞİ: ÖĞRETMENLİK.... Öğretmenlerin avuntu günü olan 24 Kasım yaklaşırken "kaynanaların zâlim olduğu dönemde gelin, gelinlerin zâlim olduğu dönemde ise
··3 alıntı·
20bin Gösterim
Öğretmen olmak zordur şartların giderek daha ağırlaştığı son zamanlarda hele bir de büyükşehirlerden birindeyseniz hele İstanbul da öğretmenseniz çok daha zordur öğretmenlik. Ama yine de size hak veremeyeceğim yerler var. Bahsettiğiniz anlaşılamama durumu hep vardı ve olmaya devam edecek kabul öğretmenlik zor ama bunları bilerek bu mesleği seçtiğinizi düşünmek isterim. Şikayetleriniz anlaşılamama ve eksik saygıdan olmamalıydı. Hele de toplumumuza bunları sizin öğretme sorumluluklarınıZ varken. Bahsettiğiniz şikayetlerin benzerlerini bir savcıdan bir polisten bir hemşire den ya da bir doktordan ya da aklıma gelmeyen bir kamu görevinde bulunandan da duyabileceğimize eminim. Ama bizim her ne olursa olsun güçlü olmanıza ihtiyacımız var. Umarım yanlış anlaşılmam, affınıza sığımıyorum öğretmenim.
Gününüz kutlu olsun sayın hocam . Daha nice hayırlı hizmetlere.
Teşekkür ederim efendim Allah razı olsun
Öğretmen yüz sene öncede de öğretmen değerini taşımalı sonrada. Öğretmen hayata henüz minik minik adım atarken yardım eden kimsedir. Bazen sendeki eksiği annenden önce görür. Ancak bazı öğretmenlerde bazı çocukların hayatını yakmıştır. Annem Erzurum'un köyünde minicik bir kız çocuğu iken öğretmeninin şiddetine maruz kalıp eğitim hayatından korkmuştur. Anneciğim şu an 75 yaşında maalesef ki gördüğü şiddeti unutamayan bir kadın. Zaten zor şartlarda gönderilen okula korku sebebiyle gidememesi her anlattığında beni üzer.
Öğretmenler gününüz kutlu olsun Yolcu hocam💐☺️
Teşekkür ederim efendim Allah razı olsun
vt.tiktok.com/ZSf4LWtky Tiktokta çekilişim. Var katılabilirsiniz ☺️
Fazlasıyla acitasyonlu bir yazı olmuş :))
Yolcu
N.kN.k katılıyorum size öncelik eğitimdir lakin günümüzde öğretime ağırlık veriliyor. Aile akademik başarı istiyor.
Çok güzel bir yazı olmuş. Avuntu günü 👏👏
Evet maalesef