Yeşil Işık Kırmızı Işık ಡ⁠ ͜⁠ ⁠ʖ⁠ ⁠ಡ
2025 64. kitabı
Okunma: 25 Kasım 2025 12:17
Kitabın evrildiği nokta beni tamamen şok etti. Kendisine "pislik" diye hitap ettiğim başrol erkek, bir anda green flag bir karaktere dönüştü ve ben buna bayıldım... Bu hızlı girişten sonra en başa dönelim ve konusundan kısaca bahsedeyim: Lila, bir mafya babasının tek kızıdır. Oldukça güzel ve akıllı olan bu kızı mafya dünyasından ve erkeklerden korumak isteyen annesi, herkesi kızının zeka geriliğinden muzdarip olduğuna inandırır. Lila, annesiyle yaptığı anlaşma gereği hayatı boyunca rol yapar, tek kelime dahi konuşmaz. Annesinin koruma planı bir gece ansızın Lila'ya t*c*v*z edilmesiyle suya düştüğünde hamile kalan kızın bir an önce biriyle evlenmesini isteyen babası, İrlandalı mafya Tiernan ile bir anlaşma yaparak onunla evlendirir. Tiernan karakteri kitabın başında laubali bir pislik olarak gösteriliyor. Sonradan öğrendiğimiz geçmişi sebebiyle bağ kuramayan, ölmekten korkmayan, acımasız bir katil kendisi. Bize anlatılan bu bilgilerle kıza saldıracağını ve istismar edeceğini düşünürek kitabı bırakmaya hazır bir şekilde okuyordum ki hiç öyle bir şey olmadı. Zamanla kızın güzelliğine yenik düşüp yükselse dahi asla elini sürmedi ve gelişen ilişkilerinde bile kız hazır olana kadar bekledi. Bu Tiernan'ın bize ilk gösterilen karakterine tezat oldukça erdemli bir hareketti ve zaten ona karşı duvarım da böyle böyle yıkıldı. Lila'yla ilerleyen bölümlerde o kadar tatlı bir çift oldular ki sırıtamadan duramadım. Sık sık ara verip yüzümü yelpazeliyordum çöşghüshjskshç (SPOİLER!) Tiernan'ın bir noktada bebeği istememesini anlayabiliyorum, buna rağmen Lila'yla kontrole gitmesi ve ona yardımcı olması çok kıymetliydi. O sahne ve oradaki yakınlaşmaları da zaten sanıyorum birbirleri için ilk kırılma anı oldu. Öte yandan Tiernan'ın da küçük yaşlarda istismara uğraması ve bu yüzden kadınlarla "normal" yoldan bir seks yapamaması hiç beklediğim bir şey değildi. İkisinin de her şeyi ilk kez birbirlerinden öğrenmeye çalışmaları çok sevimliydi. Deneyimi olmayan Tiernan'ın Lila'ya nasıl zevk verebileceğini öğrenmek için biriyle iletişim kurması, video izleyip, öğrenmeye çalışması o kadar tatlı geldi ki ANLATAMAM. Hele ilk öpüşmelerindeki Lila'nın şapşallığı... ghçvüşksysühsg (SPOİLER!) Kırılma noktasından sonra bir anda evrenin en tatlı çifti oldular... <3 Tiernan'ın Lila'ya yaptığı jestler çok anlamlıydı. Onun hayalini gerçekleştirmesi, konforlu bir ortama sahip olması için çabalaması... Gerçekten çok fazla kalp eriten sahneler vardı. T*c*v*zcünün kim olduğuna gelince... Zaten tahmin etmiştim, yazar bize bu nüansı tek bir sahneyle verdi aslında ve açığa çıkana kadar da "o" çıkacağından hiç şüphem yoktu. İnfazı tatmin ediciydi. Gayet akıcı bir kitap ancak basit bir dile ve genel olarak diyaloglar üzerinden gidilen bir akışa sahip olması sebebiyle kitaba puanım: 5/10
Dark romance
Bad BishopL. J. Shen · Bloom Books · 202567 okunma