İÇİMİZDEN BİRİ | #Kitapyorumu
Kusursuz bir bekarlığa veda partisi, Yunan adasında nefes kesen bir ev ve 6 kadın. Rüya gibi dört gün kabus gibi bir bitiş bir dizi entrika. Lexi, dünyanın en çok sevilen gelini muhteşem arkadaşlara sahip bir kadın. Bella, kendini baş nedime olmaya adamış her şeyi ayarlamış ve göz bebeğinin gelin olacağına hala alışamamış uçuk kaçık bir kadın. Fen, Bella'nın kız arkadaşı kalacakları adada ki evin sahibinin yeğeni olarak evinin kapısını açarak bu eğlenceli günlere eşlik etmekten memnun ama son dakikada da olanlar yüzünden bir o kadar da huzursuz. Robyn, Bella ve Lexi'nin çocukluk arkadaşı minik oğlundan ilk kez bu kadar uzak olacağını düşündükçe eve dönmeyi dile aş gelin onun için değerli ve önemli olduğundan bu partide üzerine düşeni yapmaya gönüllü. Ana, gelin ile yoga derslerinden dost olmuş ve bu partiye davet edildiği andan beri onun yanında olmayı amaç edinmiş bekar bir anne. Ve Eleanor, damadın kız kardeşi yaralı ve depresif olmasına rağmen ona gelen davetli mailinde yazanlara kayıtsız kalamamış ve kendisini burada bu adada hiç tanımadığı bu kadınların arasında bulmuş. Hepsinin ardında herkesin orada toplanmasının farklı nedenleri var. Asıl amaç gelini yalnız bırakmamak ama ya daha fazlası varsa? İçlerinden biri bu kaosla harmanlanıp hayattan kopacağını bilmiyor. Kimse orada bu kadar kısa sürede neler olacağından habersiz. Bir bekarlığa veda ne kadar tehlikeli olabilir? Sırlar ne kadar süre gömülü kalabilir? Birisi ne için ellerine kana bulayabilir?
Bir gecede biten bir kitap oldu. Uzun zamandır böyle soluksuz bir kitap bitirmemistim. Rs kurtarıcısı oldu. Yılın favorilerinden biri oldu. Bölümler kısa karakterler fazla ama kafa karıştırmıyor. Harikaydı. Önerimdir!