haydi bakalım yoruma.. :)
“Neden kendinize, başka birine davranacağınızdan daha kötü davrandınız? Bir fikriniz var mı?”
1 +1'leme
13,9bin Gösterim
Yoo ben öyle yapmadım🤓 Kendimin kıymetini iyi bilir ve kendimi hiç üzmem 😂
sizi tebrik ediyorum :)
Kendimizi garanti gibi görüyoruz, nolursa olsun kendimizi birakamayiz nasılsa diyoruz içgüdüsel olarak bence . Mahrum bırakıyoruz bundan dolayı kendimizi sevgimizden gibi geliyor bana😀
kendimizi sevmeliyiz, değer vermeliyiz.. ama kendimize zarar verememeliyiz çünkü başka biz yok ve hayatın acımasız tarafını kendimize yüklememeliyiz. aksine iyi tarafını ve iyi yönünü kendimize alıştırmalıyız :)
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
Başkalarına iyi davranırız, kusurlarını örteriz, çünkü ona "Kul Hakkı"borcumuzu bilir ve ödemeye çalışırız. Ama kendimize döndüğümüzde, kimsenin görmediği niyetleri, kimsenin bilmediği gizli hatalarımızı biliriz. Kendimize kötü davranarak, aslında o gizli hataların cezasını peşinen çekmek isteriz. Benliği, kibri ve gururu kırmak isteriz. Kısaca dışarıya adaletli içeriye muhasebeci gibi davranırız.
Valla ben kendime indirimli muamele yapıyorum sanıyordum, meğer son kullanma tarihi geçmiş şefkat vermişim bunca zaman 🙈😄
Hahahaha gerçekten çok güzel olmuş ve iyi yapmışsınız :d Önemli olan şefkat değil mi 😅