2025 1. kitabı
Okunma: 09 Ocak 2025 20:19
Ne kadar çabuk geçiyor zaman. Halbuki daha dün gibi aklımda çıkacağı o zamanı heyecanla beklediğim günler.. Ceren abla yine beni şaşırtmadı ve kalemine kendimi kaptırdım gittim. Kitap inanılmaz sürükledi. Bazen duygudan duyguya geçtim, bazen tüylerim diken diken, bazen gözlerim dolu dolu.. Kitaba ilk başladığımda ilk sayfalarında duygusal bir panda gibiydim ve hüngür hüngür ağlattı beni. Ah be Ceren Abla neler yapıyorsun böyle.. Kitap içerisinde yaşamımızda politik olan konulara değinilmesi kalbimden vurdu. Tabi sadece politiklik beklemeyin. Dünyayı iblisler ele geçirmiş, hiçbir güzellik dünya üzerinde kalmamış, insaniyet var ama bulmak bir o kadar zor. Doğa harap edilmiş, insanların birbirlerine asla güveni yok. İblislerle dolmuş dünya... Kötülük her yerde... Nil.. Üzümlü kekim ailesiyle hiç tanışmamış ve yetimhanede büyümüş. İçinde saf iyilik var ve yetimhanede tek tutunduğu şey kedileri. (Kedilerin isimleri yazarın yani Ceren ablanın beslediği, büyüttüğü, baktığı kedilerin isimleri olması ayrıca çok güzel bir ayrıntı.) Kedileriyle iletişimi çok kuvvetli. Nil'i asla yalnız bırakmıyorlar ve Nil elinden geldiğince onlara bakıyor. Şartları çok elverişli olmasada... Nil garip rüyalar görmeye başlar ve rüyasında gördüğü o adam bir gün Nil'i evlatlık olarak almaya gider ve işte tam bu esnada tüm olaylar başlar. Paranormal olan birbirinden yetenekli çocuklarla karşı karşıya kalırlar ve her biri güçlerini daha ileri seviyelere getirmek için çaba sarf ederler. Çünkü bir kaç paranormal çocuk, tüm dünyayı saran o iblislere karşıdır. Kitabı alıp okumanızı tavsiye ederim. Elinizden düşüremeyeceğiniz olaylara hazırlıklı olun.
1000k
UçurumdakilerUtku Ceren Deniz · Odessa Yayınevi · 20247 okunma