···Okunma: 27 Kasım 2025 16:42 #kitapyorumu8
SPOILER İÇERİR!!
Lee ve Hazel, hayatın sillesini yemiş iki kadın karakterimizin yolları Hazel’ın intihara kalkıştığı anda kesişir. İki karakterimiz de yaşadıkları kötü hayattan kurtulmak için yollar arar. Yasal veya değil önemli olan bambaşka biri olarak yeni bir hayata başlamaktır.
Kitap kesinlikle elinize aldığınızda sürüm sürüm süründürecek bir kitap değil yani kendini bir şekilde okutuyor.
Ama yine de bir şeyler eksik kurgu biraz hava da gibi.
Ben Lee karakterini sevdim. Ne olursa olsun hayatta kalmaya çalışmasını, mücadele etmesini tek sevmediğim nokta Jess’e çabuk güvenip bir ilişkiye başlamış olması.
Jess’i başından beri sevmedim iyi adam rolü yaptığı çok belliydi. Ama o pislikle iş birliği yapmış olması vurucu olan kısımdı çünkü o kadarını tahmin etmemiştim. O son Jesse yakıştı başına gelen herşeyi hak etti.
Hazel, bu karakter için söylemek istediğim çok şey var aslında sevdim mi sevmedim mi bilmiyorum. Leeye yaptığı tam olarak kötülüktü ama neyse ki son anda kazık atmaktan vazgeçti.
İkisinin son kısımda yüz yüze gelmesi iyi oldu. Diğer türlü bir şeyler yarım kalırdı çünkü. Lee adına çok mutlu oldum çünkü en sonunda istediği o dingin hayata kavuşabildi.
Kitap genel olarak güzel bir kitaptı. Sadece polisiye tarzında biraz zayıf bir kitaptı bence. Onun dışında bir gün içinde okunabilecek bir kitap.
Keyifli okumalar.