2025 113. kitabı
Selam kitapseverler Canım yazar kalemine meftun biri olarak en yeni kurgusu ile aramıza döndü.Barış ve Serra çiftini hatırlıyor musunuz?İşte Barış’ın o meşhur oğlu Fırat Dağlı alev ateş geldi.Okumak çok güzeldi ve her sayfasında dolu dolu bir kurgu bizi bekliyor. Fırat Dağlı;tam beş yıldır tenisete en iyilerinden biri olmak için çalışırken,hatta bu hedefe ulaşacakken beş yıl önce kendisine kahvaltı sözü verip de aniden ortadan kaybolan Sanem’in karşısına çıkmasıyla yıllar önceki duyguların hiç değişmediğini fark eder.Teniste şampiyon olup kupayı almanın yanında bir de Sanem‘in güvende olduğuna emin olmak istiyordur. Yıllar sonra sevdiği kadın karşısına çıktığında bu sefer onu kolay kolay bırakmaya niyetli olmayan Fırat, yaşamın onlara getirdikleri zorunlulukları ile hayatında kalıcı yaş edinmesi için çabalalayacaktır. Sanem;babasından kaçmak için Londra’ya taşınır ve iki senedir burada bir kafede çalışmanın yanı sıra iyi bir dedektif olmak için yedi yıldır da mücadele veriyordur.Adli tıpta çalışan arkadaşı Alex’in şüpheli biri vakayı ona bildirmesiyle kızımız kendini Amelia’nın ölüm sebebini ve gerçekte kim olduğunu ortaya çıkarmak için araştırma yaparken bulur.Bir gizemin perdesini aralamak isterken karşısına çıkan Fırat Dağlı ile beş yıl önce ardına bakmadan kaçtığı adamı tekrardan kaybetmek istemeyen Sanem,Fırat’ın yaşamına ayak uydurması gerektiğini fark eder. Bunun yanı sıra Amelia gizemini çözerken de,ilk önce katili bulması gerektiğini fark eder.Katili arayışında ise bu davanın Fırat’ın hayatına da dokunduğunu fark ettiğinde,bu gizemi aydınlatmak ve Fırat’ın hayatına kötü etki etmemesi için mücadele etmesi gerekecektir.Saklanan sırlar geçmişe dair ortada olan günlük ve kalplerinde hiç eksilmeden daha çok büyümeye devam eden aşk ile mücadele eden ikiliyi bakalım bu yolculukta neler bekliyor.
Aşk ve DiğerleriMeral Kır · Parola Yayınları · 202558 okunma