1000kitap'a veda vakti geldi
Değerli 1000Kitap1000Kitap yöneticileri. Bu uygulama ilk çıktığı günden beri destek olup büyümesinde ve tanınmasında etkili olmuş biri olarak söylemek zorundayım: platformun kalitesi her geçen gün düşüyor. Naçizane görüşüm böyle devam ettiğiniz taktirde gerçek okurları kaybedeceksiniz. İnsanlar sizi desteklemek için abonelik satın aldılar, büyütmek için paylaştılar. Ancak yetmemiş olmalı ki kuruluş düsturunuza tamamen ters bir yönde gidiyorsunuz. Ne yazık ki ticari kaygılarınız bu nezih ortamı mahvetti. Bundan böyle buradaki hesabımı sadece kitap okuma verilerimi korumak için bir müddet tutacağım. Bir düzelme umudum da kalmadı artık. Umarım bu mesajımı yapıcı bir eleştiri olarak kabul edersiniz.
··2 alıntı·
9 +1'leme
24,9bin Gösterim
Keşke biraz vaktim ve enerjim olsa. Az kafa yorup kısa zamanda böyle bir uygulama çıkarılabilir. Ben de çok bunaldım. Hele ki gece 10'dan sonra şöyle bir akışa göz atayım diyorsun. Vay ki vay.
Tüm platformlardan birer özellik araklamışlar adına da kültürü geliştirmek için uygumala yaptık demişler. Adminler halen dünyanın öküzün boynuzlarında olduğunu sanıyorlar.
Fotoğraf paylaşma özelliğinin de payı olduğunu düşünüyorum. Kahve sunumlarını en azından burda görmemeliydik
Keşke sadece kitap ile alakalı paylaşımların yapıldığı bir alternatif olsa. Bana ne kitapla hiçbir ilgisi olmayan insanların paylaştığı kendince özlü sözlerden, fotoğraflardan.
İnsanlar İnstagram gibi x gibi kullanmaya başladı burası kitap irdeleme ve kitap öneri yeri yani biz okuyoruz şu kitabı okudum diyorum instada paylaştığım gibi foto paylaşmıyorum şu ayrımı bi yapsalar güzel olacak haklısınız hemde çok 😇
Ekleyecebileceğim çok şey var bu açıklamaya ancak suç teşkil edebilir diye, hocamın nazik eleştirisine katılıyorum şimdilik.Umarım platform kuruluş dönemi kalitesine döner ve arınır. 1000Kitap Destek1000Kitap Destek