·416 syf.····Okunma: 26 Kasım 2025 14:00 Bu seriyi yalayıp yuttum. O kadar iyiki bayıldım.
Yazarın tarzı mükemmel. Tam benim istediğim gibi. Basit olayların içine sakladığı kurgu akışı, hikayeyi etkileyen sırların ortaya çıkışı ve zamanlaması harika.
Bu kitapta Auren’i kaçıran Dördüncü Krallık askerleri ve bu süreçte yaşadığı olayları okuyoruz. Auren’in minnoşluğu beni bitiriyor. Kızım neden bu kadar kibarsın yavrum sen? Çok üzdüler seni vallahi kitabı okurken biz perişan olduk.
Daha fazla olay olamaz dediğiniz noktada yazar tempoyu asla düşürmüyor ve önünüze şaşırtıcı yeni bir şey atıyor.
Rip’e düşmeyen var mı cidden? Adam çok iyi bad boy değil mi? Her kızın düştüğü cinsten ahahaha. Auren’i koruyup kollama, içindeki gücü ortaya çıkarma çabası ama kendinden ödün vermeyen sert tavırlar. Tam komutana yakışır tarzda. Çürük Krallığın komutanından daha azını beklemezdim zaten.
O final neydi Yarabbi? Serinin ilk kitabına çok büyük fark attı bu kitap. Her detayına bayıldığım, karakterlere bayıldığım finaline ölüp bittiğin harika bir kitap oldu. Kesinlikle tavsiye edilir.